Žádost o unban - Baranolife • Minicraft.cz

Vondrackova
Hráč

6 postů
0 reputace

IGN: Baranolife
Od Vondrackova » přes 4 let

1. Důvod banu: napomáhání za cheating

2. Datum a čas banu: 18.4.2021 00:00

3. Druh banu (dočasný, trvalý, dočasný IP, trvalý IP): dočasný

4. Nick admina, který ban udělil (za zavináč uveď nick): @HOorse55cz

5. Důvod, proč by jsi chtěl unban: protože jsem necheatovala já ani můj přítel, který byl zabanován se mnou. Jeho nick - Dominknolife

7. Myslíš, že je ban oprávněný? (ano/ne): ne neni oprávněný

8. Odůvodnění oprávněnosti banu:

Nejdřív si všechno prověřte než začnete bezdůvodně banovat. Nemůžeme za to, že víme jak hledat diamanty. A hlavně myslím, že v našem věku to již nemáme za potřebí. Bude nám již 20..

9. Důkazní materiál:

opravdu nevím jak toto mám dokázat

10. Část serveru, kde došlo k prohřešku: survival

Vondrackova
Hráč

6 postů
0 reputace

//doublepost - doplněno výše//

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 4 let
Ahoj, Kopec ľudí v takom veku nerobí problém vytiahnuť cheaty, ale zväčša majú nejaký nedostatok, či už sociálny alebo osobný. Na hľadanie diamantov existujú stále nejaké finty, taktiež aj samostatné majnkraft bugy, no som zvedavý podľa dôkazu, ako to bolo u vás. Milenoškovo

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz

Vondrackova
Hráč

6 postů
0 reputace

Zrovna já jsem ten člověk, který je rád, že ví jak vůbec funguje minecraft samotný, natož nějaké cheaty. Ani sama nemám počítač.

iHqteKonikk_
Moderátor

119 postů
88 reputace

IGN: iHqteKonikk_
Od iHqteKonikk_ » přes 4 let

Zdravím,

Trest byl udělen na základě kopání přímo k ložiskům diamantů viz. video. Dále jsem celé místo dnes procházel a v okolí kde jste kopali zbylo pouze 1 ložisko diamantů a to v místě kde kopala hráčka Baranolife u které není trest za cheating, ale jen za napomáhání. Kdyžtak pokud se bude zdát potrestaným hráčům důkaz nejasný, prosím ostatní členy AT o jejich názor.

S pozdravem,

-H0orse55cz.

DC: mates43_                                                          IG: konikovoo                                     mail: h0orse55cz@minicraft.cz

Vondrackova
Hráč

6 postů
0 reputace

Teď nechápu co znamená ,,přímo k ložiskům diamantů. Kopali jsme celou dobu random. To, že byli diamanty tak blízko u sebe tak za to opravdu nemůžeme. Vždy kopeme na random strany.

iHqteSikii_
Moderátor

58 postů
49 reputace

IGN: iHqteSikii_
Od iHqteSikii_ » přes 4 let

Zdravím, na žádost člena se zde vyjádřím i já. Za mě je u hráče DominkNoLife Xray jasný, kopal cesty přímo k diamantům. Ty máš ban jen za napomáhání, to neznamená, že jsi taky měla Xray. Já sám osobně bych ti ban tedy zkrátil, ale rozhodnout se musí banovací člen, tedy H0orse55cz. Takže, můj názor je, že ty Xray nemáš, ale DominkNoLife ano.

S pozdravem a přáním pěkného dne, Siki.

Discord: dqvidko
Instagram: sikinator.rawr

Bia24
Sponzor++

123 postů
178 reputace

IGN: Bia24
Od Bia24 » přes 4 let

Zdravím,
video jsem viděla, podle mě DominikNoLife měl xray, uličky co kopal jsou typické, jak si naschvál snížil vrstvu o dva bloky (né naráz) ale záhadně tak díky tomu našel diamanty. Já se omlouvám, ale je to typický xray. Nevím jestli jste Vy sama o tom věděla, přišlo mi že ano, ale to těžko posoudím z jednoho videa. Toť můj názor, ban je tedy oprávněný.

S pozdravem, Bia24.

Email: Bia24@minicraft.cz

Discord: Asani /Na Minicraft discordu jako Bia/

Run away, and don't forget.

testrgames
Vedení AT

225 postů
349 reputace

IGN: testrgames
Od testrgames » přes 4 let

Zdravím,

Pokud nechápeš větu "Přímo k ložiskům diamantů" tak to budeš mít v budoucnu těžké.

Ban je za mě oprávněný, na videu je krásně vidět X-ray. Například časy 0:35, 1:05.

-Testr

S pozdravem TestrGames

E-mail: testrgames@minicraft.cz 

Discord: lisak_

Vondrackova
Hráč

6 postů
0 reputace

Tohle je hrozně nefér. Najdeme trochu víc diamantů a čus ban. Tohle opravdu nemám zapotřebí. Ani jeden jsme nějakej ,,x-ray" neměli. A jenom podle jednoho videa, kde najdeme pár diamantů soudíte. My jsme v životě čestný. A myslím, že v hrách to samé. Přesně takhle jsme nacházeli diamanty přes jiné jméno a žadný ban jsme nedostali. A hledali jsme to úplně stejně. Prostě na random.

S tímhle serverem končím, když si tady čestní lidé nemohou ani zahrát.

Přeju hezký den,

Vondráčková