A-Team • Minicraft.cz

matto
Hráč

24 postů
8 reputace

IGN: matosurvivalhrac
Od matto » přes 4 let

Zdar, chcel by som sa trochu posťažovať na a-team konkrétne na niektorých ľudí. Veľmi rád si totižto čítam fórum... :D

1, Čo ma veľmi hnevá je Helpop. Opýtam sa niečo o 13:00, dojde odpoveď o 16:00 a potom sa pýtam že o čo som vlastne písal? :D. Zaujíma ma že či toho je tak veľa, alebo sa na to kašle...

2, Fórum - Dokým na fóre niekomu odpíšu trvá to niekedy 1d  až 4d. Toto ma veľmi hnevá pretože niečo sa dohodne, ty dostaneš ban neprávom a nestihneš to... Napíšeš na fórum a musíš počkat 4 dni... A potom nemáš šancu zapojiť sa do nejakej sútaže, eventu atď...

3, Teraz by som chcel sa opýtať @100ry_: To že Ozi155, Brano, catsgirlareuwu, der123, _sadPotato_, atď (všetci zo skypvp) To bolo schválne aby si si vyčistil Skypvp? :D

4, Rozbitý Stripe (Tiež moja žiadosť o kamarátov Ub): Napr. kúpil som pred asi 5 dňami ub der123 a kedže  to trvá kým Vám to príjde na účet.. Tak der123 hral na 2. účte zatiaľ čo čakal na Ub na Hlavnom účte. 20min na to IpBan:3mesiace Obchádzení Banu... To že vy Asi máte rozbitý stripe neznamená že to koho to zasiahne máme byť my (hráči). Tiež by som chcel požiadať o jeho unban pretože 3 mesiace neprávom není fér.

5, Report systém. Na pvp je VEĽMI zlý anticheat tákže sa tam dá hackovať ako sa komu zachce. Vidíme hackera v aréne ja píšem ,/report gdffsesfs hacky, fly, killaura, a to musíme nahlásiť 8 aby sa vôbec niečo stalo. A tiež to trvá večnosť kým ho zabanujete.

6, Ja si myslím že najlepšie svoju prácu robí SikiCZ. Príde keď dačo potrebujem, je strašne ochotný, milý atď. Je to len môj názor, vy môžte mať iný.

Viem že za to možno dostanem ban ale to mi nevadí aspoň budete vedieť môj názor :)

Chcel by som týmto aby sa spravil nábor na aspoň 5 nových ľudí, pretože mám niekedy pocit že toľko koľko vás tam je nestačí

-Maťo

LOL 23% Priemer z Matiky Vole

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 4 let

Zdar, veľa vecí síce nedáva zmysel, čo si napísal, ale jednu vec by som rád dopísal, čo by sa mohla pridať.

Napíšem to ako príklad.

Hráč dostane IPban za multiacc - hráč totiž nevie, že dostal ipban, kedže to nikde neukazuje. BP verejný nie je, takže nemá ako vedieť, že má IPban. Zakúpi si unban cez SMS - ide sa prihlásiť a zistí, že má ban. No stále nikde nepíše, že to je IPban = Hráč minul peniaze, unban nedostal - mail Saffovi.

Ak by hráč išiel vyskúšať, či má IPban alebo normálny ban, hneď obchádza ban, takže sa v žiadnom prípade nemôže pripojiť za iné meno, aby to vyskúšal. 

Nedávno som tento problém riešil s jedným hráčom, ktorý sa vôbec nerozumie za čo sú ipbany a za čo bany. Nikde mu to nepísalo, tak si kúpil unban. Nakoniec to vyriešil so Saffom - náhrada zväčšenie ostrova + coiny (čomu by sa dalo predísť)

Myslím si, že ak by sa dalo jasne hráčovi vedieť v správe pri pripojovaní, že má IPban, Saff by mal o niečo menej mailov a hráči by si zbytočne nekupovali UB.

@saffers

Extraordinaryy
Sponzor++

288 postů
295 reputace

IGN: Extraordinaryy
Od Extraordinaryy » přes 4 let

Ahoj,
tak sa ti vyjadrím k jednotlivým bodom.

1) Velice aspoň teda mňa mrzí, že musíš tak dlho čakať na odpoveď na dotaz. Ja osobne keď neviem na neho odpoveď, alebo je mierený na iného člena AT, tak ho tam nechávam pre ostatných, oni budú možno vedieť. Ale je pravda, že niekedy to tam leží dlhú dobu a nikto s tým nič nerobí. Ja som orientovaný hlavne na PvP veci, takže prepáč aspoň takto z mojej strany. Pokúsime sa to napraviť, i keď to záleži hlavne aj od ostatných členov.

2) Ja chodievam pravidelne na web, len teraz som tu nebol pár dni a ležala mi tam jedna žiadosť. Hráčovi som sa avšak ospravedlnil. Väčšinou riešim ešte v ten deň.

3) Neviem čo presne týmto myslíš? Bol by som rád za objasnenie.

4) Dobre, čo sa týka tohoto. Tak ban právom má. Chalan sa nemá čo pripájať na server, keď má ban. Ja bohužiaľ nenarobím nič s tým, že sa musí tak dlho na to čakať, ale teda pár minut, max teda asi hodinka ho nezabije. Vydržať mohol.

5) Mi tak príde, že cheating riešim hlavne ja z AT, keďže mám k tomu najbližšie. Keď som online, tak cheateri sú mi prednejší ako čokoľvek. Ale neviem ako to majú ostatní členovia s riešim cheatingu.

6) Siki je určite šikovný, je ešte takmer nováčik v AT, ale učí sa stále. Za mňa teda je super.

7) Za toto ban nedostaneš, napísal si presne to, čo máš na srdci a jazyku, čo ja to akceptujem a som rád, že prišla kritika. Predsa.. má to hlavu a pätu, čiže ja s tým problém nemám. ^.^

8) U náboru by som nechal tento počet ľudí, je to vyhovujúce a možno aj mierne prehnané, keďže sa koná nábor celkom často.

Užívaj dník,
100ry.

Hey G

matto
Hráč

24 postů
8 reputace

Od matto » přes 4 let

Tak ku tej 5) tak to napr. skapal som lebo ma dakto dotlačil do arény a zabil. Der ju zabil tiež a povedal mi že ak mu kúpim ub na hlavný učet tak mi to vráti... No dostal ban a ja teraz musím čakat 3 mesiace na moje veci.....

SadEmo
Sponzor++

210 postů
320 reputace

IGN: SadEmo
Od SadEmo » přes 4 let

Ahoj vidím, že se objevilo téma kde se mohu vyjádřit i já :)

Tedy k tvým bodům mám také menší názor.

1) Někdy helpop zůstává déle ale z mé osobní zkušenosti jsem čekal max 7 minut. (nejspíš řešili reporty) Nestalo se mi, abych ćekal takovou dobu a odpovidalo mi už více členů AT od moderátorů po samotného TomasC, který mi odepsal. Sám jsem s tím takový problém jako ty neměl.

2) Na fórum často vidím mnoho členů AT se vystřídat neboť mám fórum zaplé 24/7. To, že 100ry tentokrát neodpověděl (jindy odpovídal hned) se dá akceptovat bych řekl k počtu kolik banů vyřešil. Samotný AT nejsou aprogramované stroje a potřebují i čas na sebe či menší oddech. (PS: mapa infinity kterou hráč doskákal za minutu něco... přišlo i mě opravdu nereálné na to jak mapa vypadá = samotný čas by jeden ztratil na části s žebříky kord s tolika úmrtími)

3) Otázka na 100ryho není mířeno na mne a ani nevím oč se jedná.

4) Nevím zda-li se to nějak rozbylo ale zde je napsáno do 1 minuty se aktivuje unban u paysafe a u paypal či sms to může být i 1 pracovní den (pokud jsem to správně pochopil) Každopádně kdyby tam byla chyba mohl napsat na fórum o tomto, či rovnou na info@seznam.cz kde by to probral se saffem. Určitě by nebyl ani první ani psolední. = je to lepší než pokoušet IPban za obcházení trestu :) jen si tak přitížil no budiž pro příště ví 

PS: i jeden z mých banů byl vyřešen během 5 minut a to jsem kupoval paypalem.

5) K tomuto bodu mohu říct snad jen to, že AT neřeší určitě jen váš report a AT nejsou žížaly a chat vidí (dokonce to někdy i spamuje aby to nepřehlédli myslím) takže není třeba aby jste to nahlašovali v 8 lidech. Je totiž možné, že AT řeší cheatera jinde nebo zrovna nejsou u pc jen na chvilku odběhli (mají i svůj osobní reálný život :d) Je také možné, že AT člen něco řešil a pak poté co došel jste o něm ani nevěděli a jen pořizoval záznam cheatingu s vanishem.

6) Siki je opravdu pilný, ale to neznamená že ani ostatní. Stalo se mi, že jsem se na něco ptal Bia24 a ta mě poprosila abych napsal za chvíli, že musí natáčet (tipuju asi nějakého hackera s Xrayem. To samé v reportu. Napíšu report a dojde buď 100ry nebo i SirStephan. Snad jen 1 cheater na survivalu byl cca 10 minut a to protože SirStephan musel čekat až daný hacker zapne :/ 

Ban by jsi matto dostat neměl je to slušně napsané a jen čistě tvůj názor jak zde psal 100ry a jediné co tak ti vyvrátí pár tvých myšlenek, či ti odpoví na některé otázky :).

K tomu co napsal ImBot bylo by dobré, kdyby hráči mohli vidět zdali dostali ip ban či temp ban. https://ctrlv.cz/oika (screen hráče co žádal o unban nedávno) hráči opravdu nevidí jaká je délka či druh trestu za prohřešek + by pak viděli jestli mají IP / temp ban a rozhodli se zdali kupovat unban nebo ne :/ @saffers

K tomu zdali přibrat další členy AT- Už teď mi jich příjde mega moc.. teda alespoň módů (o dost méně je builderů) a asi jsi je zastih lve špatný čas. Opravdu na reporty či helpop jsem já osobně měl odezvu vždy :) Myslím, že je důležité respektovat i AT ve svém osobním čase či samotném soukromí a jejich věcech :).

Pěkný zbytek dne :3

SadEmo

Buď sám sebou, všichni ostatní už jsou totiž zabraní.

Kontakt

matto
Hráč

24 postů
8 reputace

Od matto » přes 4 let

K mojmu poslednému bodu. Ja si myslím že ak je sú na serveri 10-15 adminov a odpoveď dostanem za 2-3 hodiny tak to asi nestačí... Mne sa to stáva strašne často že dostanem neskoro odozvu k helpopu keď to je dávno vyriešené

Sir_Stepan
Sponzor

250 postů
221 reputace

IGN: Sir_Stepan
Od Sir_Stepan » přes 4 let

Zdravím,

rád bych se ti zde vyjádřil k jednotlivým bodům. 

1, Každý den máme spoustu dotazů a je tomu opravdu tak, že někdy musí hráč čekat na odpověď dlouho. V 90% případů to ale není proto, že by člen AT neměl náladu/čas něco takového řešit. Jde spíše o to, že například nezná odpověď, nebo nemá práva. To že se tě zeptá, jaký byl tvůj dotaz je taky docela běžné, protože se zrovna připojil a chce ti poradit. (občas je to ale trošku zbytečný dotaz, neboť máme jednoduše dostupnou historii dotazů) 

2, To, že někdo z AT odpoví okamžitě a někomu to trvá je taky docela běžné. Chápu, že to pro tebe, jako hráče, může být nepříjemné, ale musíš pochopit, že jsme také jenom lidé a máme i spousty jiných věcí, nebo povinností ve svých životech, které musíme řešit. To, že by měl AT web navštěvovat alespoň 1x denně je sice pravda, ale jak jsem již psal, máme i jiné záležitosti, kterým často musíme dát přednost. 

3, Věřím, že tento bod se mě netýká, ale opravdu nedáváme bany jen tak, musíme mít vždy důkaz a jednat spravedlivě. 

4, To, že udělení UnBanu chvilku trvá je možné, ale není to důvod, připojit se za jiný účet, což je porušení pravidel. Pro tyto případy zde máte info@minicraft.cz  

5, Krom toho, že k reportům také platí to, co jsem psal u bodu A, není to bohužel tak, že by jsme mohli hned udělit ban. Musíme nahrát video, kde je prokazatelně vidět, že hráč pravidla porušuje, což často provází spousta problémů. Druhá věc je také to, že váš report není jediný a pokud je na serveru jen pár členů AT a všichni něco řeší, musíte bohužel počkat. 

6, Je dobře, že máš na některé členy AT pozitivní názor a hodnotíš jejich práci kladně, to je jen dobrá vizitka pro ně, i pro celý AT. 

Závěrem tedy, rozhodně nedostaneš ban za to, že nám zde napíšeš svůj rozumný názor. Pokud by jsi nám ale, jako někteří jiní, pouze nadával, museli bychom to řešit. 

A k náboru, musím říct, že je nás zde v tuto chvíli víc než dost. Prakticky pořád je alespoň někdo na serveru. I proto se v toto období nespustil další nábor, není k tomu jednoduše důvod. 

Děkuji za rozumný názor a přeji pěkný den

---

Sir_Stepan

l~•~l V případě potřeby mě prosím kontaktujte pomocí E-mailu Sir_Stepan@minicraft.cz l~•~l