IGN: rafabirds
1. Důvod banu: Opakované urážení AT
2. Datum a čas banu: 11.4. 2021 19:48
3. Druh banu (dočasný, trvalý, dočasný IP, trvalý IP): dočasný
4. Nick admina, který ban udělil: _Bodlacek
5. Důvod, proč by jsi chtěl unban: Líbí se mi, jak je AT velice shrzený tím, že je nazývám komedianty, tohle mi nepřijde jako závažná urážka, abych měl obdržet ban, viděl jsem kolikrát hráče nazvat členy AT hůře a ban za to neobdrželi, chápu, že vámvelice vadí to, že vyjadřuji svůj názor a jste strašně ublížení, protože není pozitivní ale dávat mi za to ban je docela ponižující pro vás. Klidně mi unban nedávejte, nepočítám s tím, protože spravedlnost na tomto serveru zmizela společně se starými členy AT a s několika lidmi, kteří odešli. Užívejte si ten svůj cirkus
7. Myslíš, že je ban oprávněný? (ano/ne): NE
8. Odůvodnění oprávněnosti banu: Komediant není nějaká ohromná urážka
9. Důkazní materiál: log
10. Část serveru, kde došlo k prohřešku: BC
Edit: nick Kaktuse
Děkuji za pozornost, rafabirds :)
IGN: sniper339
IGN: Sir_Stepan
Zdravím,
když se podíváš na důvod banu, mělo by ti dojít, že ho nemáš poze za jednu urážku. Je pěkné, že na serveru projevuje svůj názor, ale i toto právo je zákony naší země a pravidly serveru omezeno. Ty sám jsi poměrně problémový hráč (stačí se podívat na tvůj banlist) a není se tedy čemu divit. Tvé chování v poslední době není vůbec dobré, nemluvě o tvé podvádění při Velikonočním eventu.
Závěrem předem poprosím, aby se zde hráči, kteří nemají žádné důkazy, nebo jiné informace, nepsali. (Informace, jako ,,AT je příšerný,, a ,,vše je nespravedlivé,, sem tedy prosím nepište.)
Přeji pěkný den
---
Sir_Stepan
l~•~l V případě potřeby mě prosím kontaktujte pomocí E-mailu Sir_Stepan@minicraft.cz l~•~l
IGN: bodlacek
Zdravím,
Pokusím se ti celou situaci popsat. Ban jsi nedostal jen za dnešní chování, ale za to jak se k AT chováš konstatně, tzn. pomlouvání, rýpaní atd.
Ban jsem si nevymyslel jen já, ale souhlasil s ním téměř celý AT, já ho pouze navrhnul. Jednou z hlavních věcí, proč jsem ho navrhnul je, že pomlouváš jak je AT nespravedlivý, protože že tě v BuildEventu umístil na 4. místo. Dnes se zjistilo, že tvá stavba není ani celá tvoje a několik její částí je zkopírovaných z internetu, a i přes to se tou stavbou pyšníš a používáš to jako argument proti AT.
Důkazů k banu je mnoho, pár screenu ti sem pošlu, aby jsi měl přehled, za co jsi trest dostal.
CtrlV.cz | Nejrychlejší ScreenShot a PrintScreen online, CtrlV.cz | Nejrychlejší ScreenShot a PrintScreen online, CtrlV.cz | Nejrychlejší ScreenShot a PrintScreen online, CtrlV.cz | Nejrychlejší ScreenShot a PrintScreen online
Nejsou to samozřejmě všechny prohřešky, za které máš trest. Myslím si tedy, že tyto pro důkazní materiál stačí.
Nakonec bych tě rád poprosil, aby jsi se nad sebou zamyslel a nestěžoval nám naši práci, když už toho máme dost. ikdyž se to na první pohled zdát nemusí. Sám jsi několikrát psal, že Ateam provokuješ úmyslně, takže je to tedy otázka tvá.
Unban tedy zamítám a vlákno zamykám. Pokud by jsi měl nadále pochybnosti o banu, tak si můžeš napsat na mail: info@minictaft.cz.
Doufám. že je to poslední žádost od tebe za tento důvod a přeji pěkný zbytek večera
_Bodlacek
"Food is love Food is life"