/p near • Minicraft.cz

rafabirds
Sponzor

34 postů
56 reputace

IGN: rafabirds
Od rafabirds » přes 4 let

Navrhuji, aby se vrátila možnost používání příkazu /p near. Dnes 9.4. 2021 jsem se chtěl podívat na svůj plot, zda-li se tam někdo nepovolaný, koho si tam nepřeji, nepohybuje, ale na příkaz jsem neměl oprávnění. Chápu, že někteří členové AT mohli být SALTY, když někdo prozradil VANISH, když se daný člen AT nacházel na parcele daného hráče. Nevím, jak přesně funguje nastavování těchto příkazů a nechci se do toho úplně pouštět a rozebírat to. Jen chci, aby se mně i ostatním hráčům vrátila možnost, si zjistit, jestli někdo nepovolaný sleduje moji nebo jejich práci.

Předem děkuji za odpověď a přeji hezký zbytek dne.

EDIT: Úprava věty

-rafabirds

Děkuji za pozornost, rafabirds :)

sniper339
Sponzor

5 postů
12 reputace

IGN: sniper339
Od sniper339 » přes 4 let

Já bych tuto možnost používání příkazu /p near uvítal také. :D

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 4 let

Souhlasím, ale tak jako na Survivalu bych to hodil s menší prodlevou, aby to nemohli zneužívat a každých pár sekund to kontrolovat.

Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."

rafabirds
Sponzor

34 postů
56 reputace

IGN: rafabirds
Od rafabirds » přes 4 let
GejmronCZ said:

Souhlasím, ale tak jako na Survivalu bych to hodil s menší prodlevou, aby to nemohli zneužívat a každých pár sekund to kontrolovat.

To zní jako plán, třeba každých 30s, jen ať prostě máme tuhle možnost. Nebo pokud to jde nastavit tak, aby nebyl vidět AT, tak bych to klidně nechal na každou sekundu.

Děkuji za pozornost, rafabirds :)

Sir_Stepan
Sponzor

250 postů
221 reputace

IGN: Sir_Stepan
Od Sir_Stepan » přes 4 let

Zdravím,

tento příkaz byl odstraněn vzhledem k tomu, že pomocí něho hráči kontrolovali, zda je někdo z AT nesleduje. Být vámi se ale neobávám, že by byl příkaz již trvale pryč. Berte to prosím spíš jako dočasné opatření, než lépe vyřešíme použití tohoto příkazu.

Děkuji za pochopení a přeji pěkný den

---

Sir_Stepan

l~•~l V případě potřeby mě prosím kontaktujte pomocí E-mailu Sir_Stepan@minicraft.cz l~•~l

bodlacice
Sponzor

12 postů
16 reputace

IGN: bodlacice
Od bodlacice » přes 4 let
Dle mého by nebylo špatné to udělat tak, jako u vlajky notify-enter/notify-leave, která funguje jak na BC i na FC. Když někdo vejde na parcelu, majitel parcely dostane oznámení, že na parcelu někdo vešel, ale nevztahuje se to na členy AT, když vejde na pozemek člen AT, oznámení hráč nedostane a tak není šance, aby byl odhalen. Na stejné bázi bych udělala i /p near. Ukazoval by pouze normální hráče a AT by takto předešel tomu, že by byl opět někdo z členů odhalen.

-Pamatuj na smrt,

pamatuj, že jsi smrtelný.-

SadEmo
Sponzor++

210 postů
320 reputace

IGN: SadEmo
Od SadEmo » přes 4 let
rakvice said: Dle mého by nebylo špatné to udělat tak, jako u vlajky notify-enter/notify-leave, která funguje jak na BC i na FC. Když někdo vejde na parcelu, majitel parcely dostane oznámení, že na parcelu někdo vešel, ale nevztahuje se to na členy AT, když vejde na pozemek člen AT, oznámení hráč nedostane a tak není šance, aby byl odhalen. Na stejné bázi bych udělala i /p near. Ukazoval by pouze normální hráče a AT by takto předešel tomu, že by byl opět někdo z členů odhalen.

Chtělo by to, ale aby se to dalo vypnout např. na určitou parcelu. Jinak by lidi chodili na warpy a spamovalo by to chat.  /p near komand by nesnímal AT a bylo by vyřešeno. Just můj názor  :3 peace

Buď sám sebou, všichni ostatní už jsou totiž zabraní.

Kontakt

bodlacice
Sponzor

12 postů
16 reputace

Teď asi úplně nevím co máš na mysli @SadEmo, myslela jsem to tak, že by se u /p near pouze vyřešilo to, že by neukazoval členy AT, vlajku notify jsem pouze uvedla jako příklad. :D

-Pamatuj na smrt,

SadEmo
Sponzor++

210 postů
320 reputace

IGN: SadEmo
Od SadEmo » přes 4 let
rakvice said: Teď asi úplně nevím co máš na mysli @SadEmo, myslela jsem to tak, že by se u /p near pouze vyřešilo to, že by neukazoval členy AT, vlajku notify jsem pouze uvedla jako příklad. :D

Myslel jsem to stejně jako ty, defakto jen jsem prohodil to notify, že kdyby to fungovalo tak, že to oznámí automaticky kdo vlezl na plot atd :D aby se to dalo u pozemků vypnout ale asi jsem to nějak zaměnil. Defakto mám namysli aby to nesnímalo AT když hráč napíše /p near :D Omlouvám se za menší zmatkovinu

Buď sám sebou, všichni ostatní už jsou totiž zabraní.

Kontakt

bodlacice
Sponzor

12 postů
16 reputace

Však v pořádku @SadEmo, akorát to působilo opravdu chaoticky. :D

-Pamatuj na smrt,