Žádost o unban - brano • Minicraft.cz

brano
VIP

9 postů
8 reputace

IGN: brano
Od brano » přes 4 let

1. Důvod banu: cheating

2. Datum a čas banu: 8.4 20:48

3. Druh banu (dočasný, trvalý, dočasný IP, trvalý IP): dočasný

4. Nick admina, který ban udělil: 100ry_

5. Důvod, proč by jsi chtěl unban: Pretože nemám cheaty

7. Myslíš, že je ban oprávněný? (ano/ne): ne

8. Odůvodnění oprávněnosti banu:

9. Důkazní materiál: nemám

10. Část serveru, kde došlo k prohřešku: kitpvp

N1cl0
Hráč

35 postů
7 reputace

IGN: niclo
Od N1cl0 » přes 4 let

//Smazáno - mimo téma 

Niclovo ...

Sir_Stepan
Sponzor

250 postů
221 reputace

IGN: Sir_Stepan
Od Sir_Stepan » přes 4 let

Zdravím,

upozorňuji, že pod žádost o UB se smí vyjádřit pouze členové AT,  nebo někdo, kdo má důkazní materiál, nebo něco jiného, důležitého. prosím tedy tedy hráče Invariable, aby to bral na vědomí. 

Přeji pěkný den

---

Sir_Stepan

l~•~l V případě potřeby mě prosím kontaktujte pomocí E-mailu Sir_Stepan@minicraft.cz l~•~l

Extraordinaryy
Sponzor++

288 postů
295 reputace

IGN: Extraordinaryy
Od Extraordinaryy » přes 4 let

Zdar,
žiadosť o UB nie je dostatočne prekazatelná, už opäť. Mohol si sa viac rozpísať. Na základe tohoto ti unban dávať nebudem.
A yes, cheatoval si opakovane, resp. stále ti nerobí problém behať po minicrafte s cheatami.
Prišlo mi viacej nahlasení na tvoje meno už zase a je tam dostatočne vidieť, že tvoj play nie je rozhodne legit.
Keď hráš s cheatmi, ako si môžeš dávať ciele a tešiť sa z toho, že niekoho porazíš, keď si ho zabil, no bohužiaľ s pomocou cheatmi, za mňa úbohe.
Hovoril som už viackrát, že keď sa mi niekto prizná, že cheatuje, som ochotný mu aj ban skrátiť, pretože to je za mňa spravodlivé, aj keď tu danú osobu nemusím, no snažím sa vyhovieť.
Za mňa zatiaľ teda nič, vyjadri sa lepšie, v opačnom prípade ti to bude znovu zamietnuté.

100ry

Hey G