Prosím o vrátenie vecí • Minicraft.cz

matto
Hráč

24 postů
8 reputace

IGN: matosurvivalhrac
Od matto » přes 4 let

Zdar, dnes sa stala taká vec že ma hráčka menom sharkema dotlačila do arény keď som afkoval. Je to ULTRA-NEFÉR že ja kvôli takejto BLBOSTI prídem o veci v hodnote 150k. Stalo sa to už viackrát a nechápem prečo ste nefixli tie schody aby sa nedalo dotlačiť afk hráčov to arény. Tie veci som robil fakt 3 mesiace. Ďakujem za pochopenie. (Veci by ste mali vidieť v logu). Preto som tiež písal o spravenie afk miestnosti v mojich návrhoch

-Maťoo

LOL 23% Priemer z Matiky Vole

TobisMiner
Sponzor++

131 postů
71 reputace

IGN: TobisMiner
Od TobisMiner » přes 4 let

Zdravím,

věci nebudou navrácené. Přesně z toho důvodu tam jsou ty schody, aby se tam neafkovalo. V aréně se bojuje, neafkuje. Můžeš si vypnout pvp na své parcele a najít bezpečné místo, a tam být bez problémů afk. 

-Tobis

"Cesta bez překážek určitě nikam nevede"

ChocolateLPCP
Sponzor++

134 postů
110 reputace

IGN: ChocolateLPCP
Od ChocolateLPCP » přes 4 let

Zdravím, za mě je AFK místnost docela nanic, jak psal Tobis, afkovat klidně můžeš u sebe na parcele i na spawnu, ale pokud tolik chceš nějakou místnost, na spawnu mohu něco udělat.

matto
Hráč

24 postů
8 reputace

IGN: matosurvivalhrac
Od matto » přes 4 let

Ja neviem čo mám robiť. Teraz kvôli tomu že ste spravili tie schody blbo tak ja prídem o veci v hodnote 150k? Myslel som si že nejak by sa to dalo vydiskutovať...

-Maťo

LOL 23% Priemer z Matiky Vole

Sir_Stepan
Sponzor

250 postů
221 reputace

IGN: Sir_Stepan
Od Sir_Stepan » přes 4 let

Zdravím,

jak ti již psal Tobis, nejedná se o chybu ze strany serveru, tudíž není důvod itemy vracet.  Považuji to tedy za vyřízené a vlákno zamykám. 

Přeji pěkný den

---

Sir_Stepan

l~•~l V případě potřeby mě prosím kontaktujte pomocí E-mailu Sir_Stepan@minicraft.cz l~•~l