Žádost o unban - Biuss_ • Minicraft.cz

SquiffyBia
Hráč

31 postů
45 reputace

IGN: TrippyBia
Od SquiffyBia » přes 4 let

1. Důvod banu: Jmeno podobne clenovi AT

2. Datum a čas banu: 8:54

3. Druh banu (dočasný, trvalý, dočasný IP, trvalý IP): trvaly :))

4. Nick admina, který ban udělil: Bia24

5. Důvod, proč by jsi chtěl unban: Bianca je me IRL jmeno, mam pravo takove jmeno mit ve hre. Ban za me jmeno je absolutni blbost a nebudu si menit nick protoze nejaka slecna nahodou v AT si zrovna dala takovy nick. Pokud nemohu pouzivat ani sve IRL jmeno tak tu je neco spatne :)
Btw to ze si da nekdo prezdivku CISTE NAHODNE podobnou tobe nedava pravo ti dat mi ban holka

10. Část serveru, kde došlo k prohřešku: survival

Jmeno do ted nikomu nevadilo :))
Žádám o vyjádření vedení, díky  

lmao mit tak nudny zivot-

Bia24
Sponzor++

123 postů
178 reputace

IGN: Bia24
Od Bia24 » přes 4 let

Zdravím,
chápu tvoje rozhořčení, ale lidé by si to zbytečně pletli. Kdyby si za mnou přišla a domluvila se normálně. Nemám problém. Vzhledem k tomu, že jsem ti již včera psala na webu a bez reakce. Počkám až se vyjádří někdo jiný z AT. Pokud je chyba na mé straně uznám si jí.

S pozdravem Bia

/Edit: Tvoje odpověď byla ta, že je to tvé reálné jméno.

Email: Bia24@minicraft.cz

Discord: Asani /Na Minicraft discordu jako Bia/

Run away, and don't forget.

SquiffyBia
Hráč

31 postů
45 reputace

Chyba??
Zbytečně pletli? Mám na mini ten nick už přes rok zlatíčko. NIKDO si nestěžoval, NIKDO z vedení mi nepřikázal to změnit. Mám snad nick BIA25? Nebo něco takového?

Pokud sis nevšimla tak ve hře jsi moderátor, takže tě určitě poznají :)) A na web jsem nereagovala, protože mám důležitější věci než odpovídat někomu jako ty? :DD
Mám právo si dát nick jaký chci, pokud se nebude PODOBAT úplně tobě. Ve hře máš Bia24, já _Biu (Now TrippyBia), není co řešit??:D

Doufám že to Vedení vyřeší :))

//EDIT ANO JE TO MOJE REALNE JMENO? TO ZNAMENA ZE KDYZ JE NEJAKA BIA V AT ZE SI NEMUZU DAT NICK BIANCA?

Bia24
Sponzor++

123 postů
178 reputace

Od Bia24 » přes 4 let

Zdravím,
říkat ti tady, že tento nick mám 2 roky je zbytečné pravděpodobně. Zajímavé, že sis tento nick dala až poté co jsem odešla z AT před rokem. Nyní jsem zpět a řekněme, že slušeně jsem tě požádala. @TomasC

Prosím, zatím nemá smysl se dál o tomto dohadovat. Jediný kdo to může rozseknout je někdo z vedení, a proto se k tomu nebudu vyjadřovat dokud tak nenastane.

S pozdravem,
Bia

/Edit: V případě mého špatného úsudku, požaduji aspoň malinko pozměnit nick na webu z 'Bia' na _Bius. 

SquiffyBia
Hráč

31 postů
45 reputace

Máš ho dva roky a? Se teď mám zbláznit kvůli slečince v AT? To že ty sis to rozhodla dát jako přezdívku mě nějak neovlivňuje.
Ano je to strašně zajímavé že jsem si ho dala v tu dobu, ale kamosko já si v tu dobu kupovala origo, protože "domixx" byl warez účet a dala si nick podle svého jména :)) Jsi teď v AT a mám si kvůli tobě měnit nick? To víš že ano :D

Všimla jsem si že se mnou máš dost problém a ráda mě někdy i řešíš, takže jestli máš nějaké komplexy tak si je vyřeš jinde :D

Absolutně nechápu co se tu řeší :D

Ale nevadí, počkám na Tomase.

imperturbable
Hráč

342 postů
318 reputace

IGN: panic_exe
Od imperturbable » přes 4 let

//Smazano - neni tvoje zadost o UB

Bia24
Sponzor++

123 postů
178 reputace

Od Bia24 » přes 4 let

Zdravím,
omlouvám se, že došlo k mému zamlženému a špatnému úsudku. Dávám ti UB. Děkuji že si si pozměnila nick na webu. Doufám, že přijmeš tedy mou omluvu.

Bia