IGN: itzrad1m3k
1. Důvod banu: Cheating/xray
2. Datum a čas banu: 12:09
3. Druh banu (dočasný, trvalý, dočasný IP, trvalý IP):dočasný
4. Nick admina, který ban udělil: Bia24
5. Důvod, proč by jsi chtěl unban: stala se mi jedna nehoda chtěl jsem něco vyzkoušet na serveru a to že jsem si zapl xray ale jen jsem to chtěl zkusit ale dostal jsem ban na 2moths tak jsem si to smazal a nikdy už to nezapnu jinak se omlouvám nikdy to už nezapnu ale prosím unban mám ten server rád dal jsem do něj cca 1000kč jsem tam sponzor + kupoval jsem si coiny na lobby prosím moc unban ZodyCZ.
7. Myslíš, že je ban oprávněný? (ano/ne): asi ano
8. Odůvodnění oprávněnosti banu: Nikdy to už neudělám mám ten server rád a je to moje láska
9. Důkazní materiál: smazal jsem to z pc klidně můžem dát any desk nebo team viver
10. Část serveru, kde došlo k prohřešku: kopal jsem v netheru s tím xrayem a pak ban
Jsem HRÁČ
YouTube: Zodysek
IGN: Bia24
Zdravím,
zde zasílám důkazní video https://youtu.be/X4KVgylJFVM pro členy AT mám případně necenzurovanou verzi bez vodotisku. Vzhledem k tomu, že jsi ban obešel i když jsem ti psala na discordu, že si máš zažádat o unban ti moc nepřidává. Počkám na vyjádření jiného člena AT a poté napíšu jestli ti trest zkrátím či ne, ale rozhodně nedostaneš plný unban.
S pozdravem Bia
Email: Bia24@minicraft.cz
Discord: Asani /Na Minicraft discordu jako Bia/
Run away, and don't forget.
IGN: iHqteKonikk_
Zdravím, na žádost členky AT se zde vyjádřím i já. Osobně bych ti trest zkrátil, ale vzhledem k tomu, že jsi ban obcházel, minimálně původní délku trestu na ip bych ti nechal. O tomto ale musí rozhodnout banující člen (@Bia24).
S pozdravem,
-H0orse55cz.
DC: mates43_ IG: konikovoo mail: h0orse55cz@minicraft.cz
IGN: Bia24
Email: Bia24@minicraft.cz
Discord: Asani /Na Minicraft discordu jako Bia/
Run away, and don't forget.