IGN: UltimateDragonCZ
Ahoj, rozhodl jsem se konečně podělit o svůj úplný názor na chod serveru a hlavně na AT. Proti serveru ani proti většině helperů nic nemám, ale už mě fakt nebaví furt dostávat neoprávněné bany a hlavně bany za obchazeni banů. Chápu, ban je trest a neměl by se obcházet, ale v tom případě nechápu proč by se měli bany udělovat, protože v tom případě mezi banem a IP banem není rozdíl. U minulého vlákna Ban mě Helper MrLemonCZ nenechal ani dopsat, takže jsem se nemohl vůbec obhájit, proto žádám aby mě konečně nekdo vyslechl a abych mohl napsat všechno na svou právoplatnou obhajobu.
Dík
Drago
Kíme.. na tvůj názor jsem se opravdu neptal, ale i tak dík za post :)
IGN: MrLemonCZ
Zdravím, tak jsme zase u toho. Bývalý helper craftak555 u tebe našel zakázané itemy a zabanoval tě. Já si všiml, že obcházíš ban a tak jsem ti dal ip ban za obcházení banu (opakované). To že si příjdeš s jinou ip adresu je už zase tvůj problém. Takže jsem ti zabanoval i další a tentokrát už na měsíc, protože 3x se snažit obcházet ban je už moc (v minulosti se to už stalo). Jestli si myslíš, že tě tu zmanipulovaný hráči z tvé army budou obhajovat, tak si myslíš špatně.