Žádost o unban - Suzieee0 • Minicraft.cz

Suzieee0
Hráč

1 postů
0 reputace

IGN: Suzieee0
Od Suzieee0 » přes 4 let

1. Důvod banu: cheating/xray

2. Datum a čas banu: 1.4.2020 2:51

3. Druh banu (dočasný, trvalý, dočasný IP, trvalý IP): dočasný

4. Nick admina, který ban udělil: saffers

5. Důvod, proč by jsi chtěl unban: V súvislotí stým, že som ban dostala neprávom, pretože cheating/xray nemám a nepoužívam...Ak by som mala byť úprimná, neviem ani ako sa hacky sťahujú pretože hrajem veľmi krátko (mesiac) ...Nechcem byť za zlú, ale hacky mal používateľ Z1neo s ktorým/ktorou som v tej dobe hrala..Nič podobné sa opakovať nebude keďže tento hráč to na mňa narafičil a nič snim mať už nechcem..Takže nemyslim,  žeby som mala byť potrestaná, keďže som ani hacky nemala a nepoužívala ja ...Ak sa dá nejak prezistiť že hacky nemam a ani som nemala  aby sa dokazalo že neklamem.. Neviem aké máte postupy, alebo ako sa to zisťuje...  Budem veľmi vďačná ak sa len zníži dĺžka banu, alebo sa ban úple zruši keďže som toho názoru že sa chyby nedopúšťam

Ďakujem

7. Myslíš, že je ban oprávněný? (ano/ne):  nie

8. Odůvodnění oprávněnosti banu:  pretože hacky som JA nepouživala iba som bola využitá/oklamaná lebo som ešte mladá hráčka 

9. Důkazní materiál: 

10. Část serveru, kde došlo k prohřešku: Surival 

saffers
Majitel

5752 postů
7956 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 4 let

Zdravím,

zde je záznam. Nelze s jistotou říci, zda máš aktivovaný x-ray nebo jej měl pouze hráč Z1neo, který dostal také ban a pouze ti sděloval, kam se máš vydat, ale očividně nešlo o náhodné kopání.

E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva