Žádost o unban - da45vi20 • Minicraft.cz

da45vi20
Hráč

6 postů
0 reputace

IGN: da45vi20
Od da45vi20 » přes 4 let

1. Důvod banu: cheating xray

2. Datum a čas banu: 23.3 16:00

3. Druh banu (dočasný, trvalý, dočasný IP, trvalý IP): dočasný

4. Nick admina, který ban udělil: @Sir_Stepan

5. Důvod, proč by jsi chtěl unban: žadný xray nemám, měl jsem jen štěstí a našel sem dia, asi 42 diamantů co jsem měl tak je jen koupených, nebo jsem to dostal za hlasovaní pro server a sir_stepan mě zabil a dal ban a nevím jestli mi vzal věci nebo ne. Měl jsem tam elitry v hodnotě 1m$ a dia armor. Všechno bylo s plnou durabilitou a kalhoty ještě s protection, a meče si už nepamatuji. Krumpáč oprava a sekera taky pravá. 

7. Myslíš, že je ban oprávněný? (ano/ne): ne

8. Odůvodnění oprávněnosti banu: nemám xray

9. Důkazní materiál: žadný

10. Část serveru, kde došlo k prohřešku: survival

//edited: AutoKorekce Olmik - poznámka - některé slova jsem luštil, případně poprosím ať hráč doplní s lepší gramatikou vynechané části, či věty které nedávají smysl"//

Sir_Stepan
Sponzor

250 postů
221 reputace

IGN: Sir_Stepan
Od Sir_Stepan » přes 4 let

Zdravím,

zde je video, na kterém je krásně vidět, že X-ray opravdu používáš: https://www.youtube.com/watch?v=XRyZ8PCcBd4 Tvoji žádost tedy zamítám. 

Přeji pěkný den

---

Sir_Stepan

l~•~l V případě potřeby mě prosím kontaktujte pomocí E-mailu Sir_Stepan@minicraft.cz l~•~l

da45vi20
Hráč

6 postů
0 reputace

Od da45vi20 » přes 4 let

to neni xrey a nemas to celí 

da45vi20
Hráč

6 postů
0 reputace

Od da45vi20 » přes 4 let

přiznávam že sem použil xrey ale ne mod ani heck ale texsture pack ale ty mé věci co sem měl sem měl ještě před tím neš sem skusil xrey texsture pack 

tady sem to stahnul: //link smazán -Testr

omlouvám se za mé chováni a že sem lhal z xray sem natežil 15 dia a jeste par zlata  ale věci co sem měl tak sou čistě nahrané jen sem skoušel texsture pack ale už ho nepoužiju 

EROR404notfound
Sponzor++

24 postů
15 reputace

IGN: Eroriq
Od EROR404notfound » přes 4 let

Takčitak je to proti pravidám servera a kebyže ja som pri tebe a mám permisie moderátora tak by som určite použil /xanc preto aby som si bol istejší.

-ERR

TomasC
Sponzor++

1199 postů
813 reputace

IGN: TomasC
Od TomasC » přes 4 let

Zdravim,

nikdo ti nebude zjišťovat kde si jaký jeden diamant sehnal. Použil jsi cheaty a to nám bohatě postačí ti sebrat celý inventář už jako rámec trestu. Kdybychom měli prohlížet každému hráči historii zisku předmětů, tak v tom velkém náporu cheaterů bychom nic nestihli. Stejně tak nikdo nemá náladu vám dělat kompromisy a nějak vám ulehčovat situaci. Neměl jsi používat cheaty v podobě zakázaného resourc packu. Žádost vyřízena, člen AT se vyjádřil i s jasným důkazem.

Žádost zamykám.