IGN: transporteeer_
Zdravím,
Já s tímto nesouhlasím, jsou hráči co nechtějí aby jen tak někdo měl jeho hlavu. Navíc hlava saffa, kterou si můžeš koupit na storu mám pocit za 50kč by se s tímto mohla rovnou dávat každému zdarma automaticky při připojení. Toto je dobré na creative servery ale na skyblock ani např. survival se to nehodí.
S pozdravem, Vago.
Pokud něco potřebuješ můžeš mi poslat soukromou zprávu zde na webu nebo email na neoriginalnivago@minicraft.cz
IGN: iHqteKonikk_
Zdravím,
Mám stejný názor jako Vago, toto se na survival servery nehodí, jak zde bylo uvedeno, mnoho hráčů si nepřeje aby někdo měl jejich hlavu, nebo jí dávají za nějakou částku. Pokud chceš něčí hlavu, můžeš se ho zeptat a on ti jí může (ale nemusí) dát.
S pozdravem,
-H0orse55cz
DC: mates43_ IG: konikovoo mail: h0orse55cz@minicraft.cz
IGN: iHqteSikii_
Zdar, jelikož SB je moje oblíbená část na serveru, tak se k tomu též musím vyjádřit. Dodávám, jedná se o můj názor. Souhlasím s Vagem a Koníkem. Některé hlavy mají vysokou cenu a tímto by jejich hlava už nebyla hodnotná. Přecijen hlavy jsou sběratelské itemy a kdyby byla tahle možnost, tak už by se nejednalo o sběratelský item, ale o bezcennou věc. Už nevím co více bych k tomu dodal, protože zbytek mého názoru už tu napsal Vago a Koník. Takže tedy za mě zbytečnost. Přeji pěkný den
Siki.
Discord: dqvidko
Instagram: sikinator.rawr