Žádost o unban - keksik37 • Minicraft.cz

Kukys
Sponzor++

112 postů
19 reputace

IGN: Kukys
Od Kukys » přes 4 let

1. Důvod banu: Rozšiřování falešných info o členovi AT přes fr

2. Datum a čas banu: 22.3.2021 20:18

3. Druh banu (dočasný, trvalý, dočasný IP, trvalý IP): dočasný ban

4. Nick admina, který ban udělil: 100ry_

5. Důvod, proč by jsi chtěl unban: Je neprávem, protože to byla pravda a ne falešné info

7. Myslíš, že je ban oprávněný? (ano/ne):

8. Odůvodnění oprávněnosti banu: Ne

9. Důkazní materiál: https://ctrlv.cz/gjKR (vzniklo to tím, že jsme se bavili o tom, že 100ry_ neumí banovat, pak mi psal, že mám přestat jinak si zasloužím ban a možná i permu a pan napsal viz screen)

10. Část serveru, kde došlo k prohřešku: Fc

Napiš :3 <3

keksik37@minicraft.cz

Extraordinaryy
Sponzor++

288 postů
295 reputace

IGN: Extraordinaryy
Od Extraordinaryy » přes 4 let

Ahoj,
možno by nebolo z tvojej strany pochopiť niekedy ironický podtón, ale ok. :D To bolo ohľadom toho perma banu. Ale k veci. Tým, že som napísal "skoda, ze uz sa nebanuje za demenciu", tak na tom nie je nič strašné. Kedysi to tu tak fungovalo. :D A keď už ťa to teda údajne uráža, tak označenie na dementa nie je urážka, ale jedná sa o ochorenie. Lenže nemusel by si vytrhávať veci z kontextu. Nikde som ani nenapísal, že by ten ban išiel tebe. Viz : log.
Zatiaľ tvoja žiadosť nemá žiadnú výpovednú hodnotu.

100ry.

Hey G

Kukys
Sponzor++

112 postů
19 reputace

Od Kukys » přes 4 let
100ry_ said:

Ahoj,
možno by nebolo z tvojej strany pochopiť niekedy ironický podtón, ale ok. :D To bolo ohľadom toho perma banu. Ale k veci. Tým, že som napísal "skoda, ze uz sa nebanuje za demenciu", tak na tom nie je nič strašné. Kedysi to tu tak fungovalo. :D A keď už ťa to teda údajne uráža, tak označenie na dementa nie je urážka, ale jedná sa o ochorenie. Lenže nemusel by si vytrhávať veci z kontextu. Nikde som ani nenapísal, že by ten ban išiel tebe. Viz : log.
Zatiaľ tvoja žiadosť nemá žiadnú výpovednú hodnotu.

100ry.

Jakože, když píšeš, jak by jsi mi dal ban, a pak napíšeš, škoda, že se nebanuje za demenci, tak já si to beru jako, že jsi mi řekl, že jsem dement. A to, že dement není nadávka a podle tebe to není nadávka, tak proč jsi mi na dis psal, že když bych ti řekl, že jsi dement, že by za to byl trest? Nějak ses do toho zamotal nemyslíš?

keksik37@minicraft.cz

Extraordinaryy
Sponzor++

288 postů
295 reputace

IGN: Extraordinaryy
Od Extraordinaryy » přes 4 let

Ahoj,
nezamotal. Je rozdiel medzi dementom a demenciou. Keby ti napíšem, že si dement, tak to by bolo iné a priznal by som si chybu a bol by som za to patrične potrestaný. Viem ako sa mám správať na minicrafte a dávam si bacha na to, čo píšem. Nikde som ťa ale neurazil, iba som napísal tamto.

100ry.

Hey G

Kukys
Sponzor++

112 postů
19 reputace

Od Kukys » přes 4 let

Ale, když někoho nazveš, že má demenci, tak to znamená, že je dement. Prostě si to beru osobně, že jsi řekl, že mám demenci.

keksik37@minicraft.cz

NeoriginalniKari
Sponzor++

110 postů
56 reputace

IGN: NeoriginalniKari
Od NeoriginalniKari » přes 4 let
Ja ti to vysvětlím Jinak kdyby můžeš na jiných serverech dostat ban za demenci a to je ze porušís pravidla a neumíš pravidla toho a toho serveru to je důvod proč se nebanuje tady za demenci protože tady nejsou pravidla za které je můžeš dostat (možná jsou :D)

bodlacice
Sponzor

12 postů
16 reputace

IGN: bodlacice
Od bodlacice » přes 4 let

Já se upřímně ani nedivím, že ti 100ry_ ten ban střihl. Celou dobu jsem byla u toho, 100ry_ se sotva na FC připojil, a hned jsi do něj začal rýt. On se následně pouze bránil. Měl bys členy AT a celkově ostatní hráče respektovat, protože tvé chování není ani trochu na místě. 100ry_ trestá hráče, jelikož je to jeho práce a nemůže za to, že lidé nedodržují pravidla. Po tom, jak jsi se v chatu choval mi přijde trest, který jsi dostal zcela oprávněný.

-Pamatuj na smrt,

pamatuj, že jsi smrtelný.-

Kukys
Sponzor++

112 postů
19 reputace

Od Kukys » přes 4 let

@rakvice tady, ale nejde o to, že mi dal ban, tady jde o to, že řekně hráčovi, že má demenci, což znamená, že je to dement.

keksik37@minicraft.cz

bodlacice
Sponzor

12 postů
16 reputace

IGN: bodlacice
Od bodlacice » přes 4 let

@keksik37, koukni se na to z jeho pohledu. Co si může asi helper myslet o člověku, který do něj má neustálou potřebu rýt a zbytečně začínat nesmyslné hádky? Asi nic dobrého. Když budeš ty v klidu, i on bude vůči tobě v klidu. Tak to většinou ve světě mezi civilizovanými lidmi totiž chodí. Navíc mi to tedy vysvětli, ty si do něj v klidu rýpeš, ale když si do tebe tedy na obranu rýpne on, automaticky je to světová katastrofa, která se ihned musí řešit, i když to, jak jsi si ty začal už ani nezmíníš, že? Co je tak těžkého na tom prostě držet pusu? Nemusíš mít rád každého, vždy se najde člověk, kterého nemusíš mít v lásce, ale buď alespoň ten moudřejší a nezačínej zbytečné konflikty. Když potkáš někoho, koho nemáš rád, ignoruj ho, nevšímej si ho a hotovo. To že do něj začneš rýt nic nezlepší, nepomůžeš ani jemu, ani sobě, akorát se zbytečně vytočíš a píšeš pak na fórum, jak ukřivděně se cítíš. Tak buď chytrý a příště si ho nevšímej, aby se předešlo podobné situaci.

-Pamatuj na smrt,

pamatuj, že jsi smrtelný.-