Kitpvp new kit nápad ! • Minicraft.cz

_Impřej
Hráč

44 postů
5 reputace

IGN: _Impro
Od _Impřej » přes 9 let

Co takhle udělat kit Medic co by měl místo polívek splash heal potiony ? problém je jen doplnění dalších potionů a co by měl za brnění ale to brnění se dá domyslet nějak aby to nebylo moc op ! :) čus

KevinekHD
Hráč

138 postů
9 reputace

IGN: KevinekHD
Od KevinekHD » přes 9 let

Zdravím.

K tomu brnění bych navrhoval obarvit lether věci do bílé barvy a přidat k tomu nějaký protect :)

TheESC
Hráč

328 postů
55 reputace

IGN: ESCGamer55
Od TheESC » přes 9 let
Ještě detail: může být jeho původ z Německa? #TF2Medic

_Impřej
Hráč

44 postů
5 reputace

Od _Impřej » přes 9 let

ale zase si myslím  že by bylo dobrý aby to nebyl uplnej papír páč pro většinu hráču si myslím bude o dost těžší se healovat splashem než polivkou pač polivka da hned a splash musíš trefit a tak celkove je to složitější  ... ale dobrý na tom bude že budeš moct třeba ohealovat někoho jinýho což do toho přidá jinej rozměr a podle mě i dost zábavy páč to bude sranda když někdo bude s medikem a budete to muset dát :)

Edit : hele nehraju kit pvp na jiných serverech a rozhodně né německých páč jsem warez takže mě to spíš jenom tak napadlo :)

TheESC
Hráč

328 postů
55 reputace

Od TheESC » přes 9 let
Já právě hatuju soupy, a jsem spíše pro poty. Nevím proč, ale je to tak.

_Impřej
Hráč

44 postů
5 reputace

Od _Impřej » přes 9 let

já bych byl klidně i pro quick drop ale to by bylo složitější pak ještě na udržbu ale zase by bylo aspon co se doučit a bylo by to složitější v boji :)

TheESC
Hráč

328 postů
55 reputace

Od TheESC » přes 9 let
Potom by se ale AT na mediky musel orientovat, kvůli AutoPotionu #Jigsaw

_Impřej
Hráč

44 postů
5 reputace

Od _Impřej » přes 9 let

myslel jsem quick drop jen na soupy ale tak na to se snad dá nějak přizpůsobit ac ne ?

TheESC
Hráč

328 postů
55 reputace

Od TheESC » přes 9 let
No, on AntiCheat je docela problém (cituji saffa), jelikož často bude kickovat hráče kteří nic nemají, nebo nebude pořádně fungovat.

TheNightN
Hráč

273 postů
93 reputace

IGN: TheNightN
Od TheNightN » přes 9 let

Quickdrop nebude problém. Potiony se přidávat nebudou.

Sledůj můj twitter pro preview nových map: @thenightn
Nezapomeň mě také sledovat na twitch, pokud chceš vidět postup těchto staveb: twitch.tv/thenightn
A všechny dotazy, reporty a spamy mi posílej na skype: thenightn