Technic návrh • Minicraft.cz

Aile
Sponzor

92 postů
86 reputace

IGN: AileXXX
Od Aile » přes 4 let

Ahoj,
technic už je dle mého a dalších hráčů mrtvý, není divu když se o to ateam moc nestará.
No a tak mě napadlo, že by se mohl udělat nový technic. Ten starý by se nechal být, popř. by se nechala mapa na kterou by se hráč mohl přijít podívat.

Proč?
- Byl by to nový server, ze začátku by tam hrálo víc lidí a možná by se uchitili.
- Podle mě je škoda že technic upadl, podle mě jeden z důvodů je to, že tam nejsou pořádně pluginy, které přivádí hráče na surv, skyblock a oneblock (crates, piňata, jobs apod.) Proto bych zrovna tyhle věci na "novém"  technicu uvítal.
- Ekonomika odznova. Ekonomika je totálně zrujnovaná, proto by jí pomohlo, kdyby byla odznova a lépe zpracovaná. Co mě napadá, je zařadit do shopu slimefun itemy, popř. propočítat itemy v shope na přesné částky a hlavně odstranit itemy, které se dají automaticky získat slimefunem. Tím propočtem myslím např. Plank $1 > Door $2 (1 * 6 : 3 = 2).

- Quest book, tohle by bylo náročné, ale taky by to nebyla škoda udělat, hráč by se učil slimefun podle knihy, kde plné úkoly.
- Získatelný rank. Tento rank by hráč získal poté, co by udělal zkoušku (sehnat určité itemy atd.), výhody by byli třeba více homů atd. to by se vyřešilo.
- Testeři na slimefun, jak už víte, slimefun má občas bugy, no tohle bych vyřešil tím, že jak vyjde nová verze, nahodit ji na test server, kde by ji hráči mohli otestovat, poté, jestli by bylo vše v pořádku, tak by se to přidalo na technik, jestli ne, počkalo by se na fix od developerů sf. Tohle by bylo super hlavně kvůli outdated slimefunu, který je zrovna teď na technicu.

- Další věci by se určitě našli, ať už od AT nebo komunity.

Zajímají mě hlavně názory.

Ail

email > ailexxxcz@seznam.cz

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 4 let

Ahoj,

Není už lepšie premazať tento celý technic a spraviť namiesto toho niečo nové? Inak, nepridávali sa tam tie nedokončené addony a verzie na vaše návhry? Za mňa minimálne časom ten infinity addon dať preč, aby vám nezarábal nekresťanské peniaze za nič.

Milenoškovo

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz

Aile
Sponzor

92 postů
86 reputace

Od Aile » přes 4 let

Ahoj,

právě naopak, bylo by to něco nového, kdyby se to udělalo pořádně. Slimefun by byl co nejnovější to jde a ekonomika by se přizpůsobyla slimefunu. (to co by šlo automaticky získavat, by se nedalo prodat apod.)
SlimeFun je pořád ve vývoji, vyvýjí se každý den, proto jsem navrhnul testery, kteří by to otestovali. (např. bug s infinity co se řešil by nenastal, protože by se otestoval a našel by se)
Zároveň, to co se ti ve sf nelíbí, nebo to je moc op, to můžeš odsranit, jelikož je to open source.
Nikde na cz/sk serverech jsem nenašel server, který je čistě na SF, a to je SF v česku velmi oblíbený. (usuzuju podle počtu contributorů - překladatelů)
Taky by nebylo na škodu to hodit třeba na skyblock, nebo tomu udělat nový mod jak už jsem ti kdysi dávno psal.

Ail

ChocolateLPCP
Sponzor++

134 postů
110 reputace

IGN: ChocolateLPCP
Od ChocolateLPCP » přes 4 let

Zdravím, už u první věty jsem se zastavila 'technic už je dle mého a dalších hráčů mrtvý, není divu když se o to ateam moc nestará.' O Technic se starám více než si myslíš, viz. můj návrh který jsem dala před půl rokem a moc dobře víš jaký.....

'Ten starý by se nechal být, popř. by se nechala mapa na kterou by se hráč mohl přijít podívat.' Příjde mi zbytečné nechávat server na který se stejně nikdo nepůjde 'podívat' jak ty píšeš......

'Byl by to nový server, ze začátku by tam hrálo víc lidí a možná by se uchitili.' Ano ze začátku možná, ale pak se stane to co už se stalo předtím a co se děje teď.... Technic bych hold udělala napůl RPG (jak už jsem říkala před půl rokem) s Wipem (bez Wipe + přenastavení SlimeFunu bude všechna snaha úplně nanic.)

'Podle mě je škoda že technic upadl, podle mě jeden z důvodů je to, že tam nejsou pořádně pluginy, které přivádí hráče na surv, skyblock a oneblock (crates, piňata, jobs apod.) Proto bych zrovna tyhle věci na "novém"  technicu uvítal.' Crates by se museli úplně přizpůsobit SlimeFunu, Piňata je za mě úplně nanic a jobs také, protože se pomocí Slimefunu dá úplně vklidu vydělat.

'Ekonomika odznova. Ekonomika je totálně zrujnovaná, proto by jí pomohlo, kdyby byla odznova a lépe zpracovaná. Co mě napadá, je zařadit do shopu slimefun itemy, popř. propočítat itemy v shope na přesné částky a hlavně odstranit itemy, které se dají automaticky získat slimefunem.' Ano ekonomika je zrujnovaná hlavně kvůli tvým 'money farmám' a taktéž kvůli Infinity Addonu který přidává až moc OP věci.

'Quest book, tohle by bylo náročné, ale taky by to nebyla škoda udělat, hráč by se učil slimefun podle knihy, kde plné úkoly.' Můj nápad udělat Technic napůl RPG? Jen trochu přeformulovaný a změněný....

'Získatelný rank. Tento rank by hráč získal poté, co by udělal zkoušku (sehnat určité itemy atd.), výhody by byli třeba více homů atd. to by se vyřešilo.' Za mě je toto úplně nanic.... Rank za který by se platilo pomocí money, protože by se nikdo s tím nechtěl dávat práci....

'Testeři na slimefun, jak už víte, slimefun má občas bugy, no tohle bych vyřešil tím, že jak vyjde nová verze, nahodit ji na test server, kde by ji hráči mohli otestovat, poté, jestli by bylo vše v pořádku, tak by se to přidalo na technik, jestli ne, počkalo by se na fix od developerů sf. Tohle by bylo super hlavně kvůli outdated slimefunu, který je zrovna teď na technicu.' Další zbytečnost která by zabírala zbytečně čas... Je mnoho už otestovaných Slimefun verzí i Addonů....

Závěrem: Wipe se musí udělat buď tak nebo tak, na mapu kde nikdo nebude moc hrát, ti chodit lidi nebudou.... Nemluvě o 1.17 která bude mít nový build limit.... Za mě je toto bez Wipe úplná zbytečnost.... Na Technic by se lidi přilákali jedině s něčím novým.... rozhodně ne s Pinatou, crates a jobs... Lidi spíše budou chodit na normální survival který znají.... kdyby se Technic udělal napůl RPG se survivalem (což na mini není) mohl by přilákat nové hráče....

Aile
Sponzor

92 postů
86 reputace

Od Aile » přes 4 let
Hoj, na všechno ostatní se vyjádřil zítra, jen chci podotknout, že první zrujnování provedla právě wither mafie, kde si někteří členi nafarmili 500M+ přes noc, a právě ty jsi byla součástí mafie. Btw. nebylo to přes slimefun, ale byla to chyba saffa. Ail

ChocolateLPCP
Sponzor++

134 postů
110 reputace

IGN: ChocolateLPCP
Od ChocolateLPCP » přes 4 let

Zdravím, ano součástí jsem byla :D to neznamená že jsem praktikovala matminsterovi udělátka na money :D, ani nevím čím to dělal, sice je pěkné že první to byla old mafie ale ty jsi tomu dopomohl místo řešení.

Je sice pěkné že Infi bug byl způsobený saffem, či čím to bylo, stejně je nedodělaný... to vidím když otevřu sf cheat a tam na mě vypadnou věci z Infi addonu že nemají recipe a nefungují..... to není už chyba saffa ale to že ten addon je prostě nedodělaný......

Aile
Sponzor

92 postů
86 reputace

Od Aile » přes 4 let
. smazáno

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

Ahoj,

Vlákno by bolo vhodné nechať otvorené pre prípadné ďalšie nápady od hráčov, kde by mohli tiež vlákno doplniť svojou myšlienkou. Taktiež neodporúčam lock, keďže toto je téma na ktorú by sa mal brať väčší pohľad, keďže technic dlhodobo trpí a nejaké logické nápady sú odmietané z oboch strán. Viz. hŕstka hráčov a wipe, prípadne zase z strany AT prerobenie technicu, ktoré absolútne nemusí mať žiaden kladný dopad pri aktuálnom nastavení technicu.

Milenoškovo

Aile
Sponzor

92 postů
86 reputace

Od Aile » přes 4 let
. smazáno

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

Ahoj,

Tu ani nejde o to, že by bola na tebe nejako ChocolateLPCP zasadnutá, len skorej o to, že podobné návrhy na technic padali už pred minimálne polrokom, no vtedy si šiel hlavne ty proti týmto návrhom s tvojím klanom. Z časti sa jej ani nečudujem, keď technic je na tom ešte horšie ako predtým a teraz s pomaly rovnakými myšlienkami prichádzaš i ty, ako sme riešili dávno vzad.

Milenoškovo