SlimeFun Creative • Minicraft.cz

TermiCZECH
Sponzor

1 postů
0 reputace

IGN: TermiCZECH
Od TermiCZECH » přes 4 let

Dobrý den

Chtělo by to přidat Slimefun creative protože když chcete něco postavit ale nevíte jestli to bude fungovat tak by jste mohli jít do sf creative si to ověřit aby jste nemuseli dělat servery a dát tam ten plugin sf

takhle by to bylo lepší

-Termix c:

ChocolateLPCP
Sponzor++

134 postů
110 reputace

IGN: ChocolateLPCP
Od ChocolateLPCP » přes 4 let

Zdravím, za mě to je trochu zbytečný nápad. U SlimeFunu stačí vědet jaký předmět co dělá např. Cargo Manager - posouvá věci v Cargo systému, Cargo Input - filtruje a dává věci do strojů, Cargo Output - bere věci ze strojů (Advanced to i filtruje), Cargo node (Connector) propojuje inputy a outputy, k tomu jsou samozdřejmně potřeba nějaké stroje (záleží co děláš za farmu). Za mě je Slimefun docela jasný narozdíl od redstone, kde máš XY různých kombinací redstone obvodů atd.

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 4 let

Spíše než creative bych přidal nějaký příkaz, kde by se vypsaly odkazy wikin těch pluginů na stroje atd. Tam si to můžeš najít.

Gejmron

Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."

Aile
Sponzor

92 postů
86 reputace

IGN: AileXXX
Od Aile » přes 4 let

Ahoj,
itemy ze základního SF najdeš zde, wiki na addony jsem nenašel, nebo neexistuje.

EDIT// Až teď jsem si všiml co napsala choco, tak ji opravím, Cargo Input - bere věci ze strojů (beden) a má možnost filtrace, Cargo Output - dává věci do strojů (beden), advanced i filtruje, Cargo Manager - hlava systému, bez něho to nefunguje.

Ail​

email > ailexxxcz@seznam.cz