Žádost o unban - AlexGames3 • Minicraft.cz

noname_alex
Sponzor

13 postů
1 reputace

IGN: AlexGames3
Od noname_alex » přes 4 let

Ahoj @LaSnejkQuiAnge. Nie nie je to náhoda. Bol som už preč keď si sa ma niečo pýtal v chate. Respirátor je povinný pri kontakte s ľudmi a áno prišla poštárka. Poštárky nemajú síce záznam kedy im otvorím dvere ale ak chceš tak rád zbehnem na poštu a vyžiadam si potvrdenie o tom že v danom čase tu naozaj bola. Nie je to pokus ani žiadne výhovorky, je to normálna odpoveď. Bol by som rád ak by si reagoval na to, že čo v prípade, že som mal vypnutý chat a nevidel som tvoje správy? Jasné ako myslíš tak teda po tých 7 dňoch čakajte pravidelne odkazy na stream na /helpop vždy keď si pôjdem nakopať stone. Dúfam, že nedostanem ban za spam nakoľko nepôjde o spam ale o dôkazový materiál :) Nech sa páči, keď máte potrebu znepríjemňovať hráčom zážitok z vášho serveru tak prosím, nech sa páči. Najprv si ale vyriešte prosím všetky chyby na serveri skôr ako začnete trestať hráčov za ich chyby. Pekný deň prajem, dúfam, že sa už nikdy na serveri nestretneme pán moderátor.

PS: @Kari_cz a že ty sa ozývaš vôbec čo za posledný mesiac máš 5 banov za cheaty autoclicker pri farme a spamy a grief...

NeoriginalniKari
Sponzor++

110 postů
56 reputace

IGN: NeoriginalniKari
Od NeoriginalniKari » přes 4 let
Cheaty jsem nikdy nepoužíval v žádné kompetetivni hře to je morálka tak neříkej že mám bany za cheating snažím se dělat dobro pro server (i když mi to moc nejde) ale pořád se snažím

MILENAJETETA
Sponzor++

1034 postů
1199 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 4 let

Ahoj,

Dovolím si ešte otvoriť vlákno.

S tým cobble genom, tak áno, sám som ho robil ešte pred rokom a pistony sú na zlepšenie výkonu.

K tomu odbehnutiu k poštárke. Treba si dávať pozor. Ako vidíš, hráč ťa rád nahlási a potom bez akéhokoľvek upozornenia dostaneš ban. Upozornenie hráča nie je podmienkou + navyše, ak máš nejakú dohodu s členom, tak sa to nedá brať v úvahu.

Chyby na Ob a celkové chyby sa riešia a opravujú stále, to bez pochýb. Ak nájdeš akékoľvek inú chybu, tak ju stačí len nahlásiť a do pár dní sa zväčša opraví.

Nahrávať monitor nemusíš, stačí len odpovedať v hre na dotazy, ak by si náhodou opäť kopal s myškou. Inak, keď už teda nechceš ničiť myšku, tak ti poradím, že na niektorej verzií stačí len poklikať medzi nastaveniami a ide to aj bez zaťaženého tlačidla. Ďalší spôsob je zmena kliku na prenastavenie na klávesu. Pri tomto nemáš žiaden program tretej strany, buď je to chyba MC alebo len nastavenie MC.

Na záver poprosím Kariho, ak nemá nejaké informácie k hráčovi, tak nech sa zdrží písania komentárov. 

Milenoškovo

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz