IGN: HeronFlus
1. Důvod banu: podvádzanie
2. Datum a čas banu: včera
3. Druh banu (dočasný, trvalý, dočasný IP, trvalý IP): dočasny
4. Nick admina, ktorý ban udělil: irie
5. Důvod, prečo by si chcel unban: nechcem unbam mam ho pravý len som si skušal prvý krát cheatovat ...
davidkosmel nevedel o mojom xrayi ale ani som mu nepovedal nech chodi za mnou kazdy si išiel svojou cestou
IGN: iHqteKonikk_
Zdravím,
Ban ti byl udělen na mou žádost, takže to řeším já.
Jak jsi uvedl, cheating jsi používal, ale k tomu jsi do toho zamotal i svého kamaráda, tomu jsi prý dal "kompas na netherity", ale neuměl ho používat, takže jsi mu řekl, ať chodí za tebou. (Tedy tak to tvrdí on). Jak to tedy bylo? Hlavně mě zajímá, jestli hráč davidkosmel věděl, že máš xray nebo ne. Podle toho se rozhodnu jak budu postupovat dále.
// Poprosím tě aby jsi nepsal více příspěvků po sobě, ale upravil jsi původní příspěvek.
-Horsik
DC: mates43_ IG: konikovoo mail: h0orse55cz@minicraft.cz
Zdravím,
Pokud o tom nevěděl, nepřijde ti trochu blbé říct kamarádovi "Tady máš kompas na netherity", aby kopal podle toho, ale když s tím neuměl, říkal jsi mu ať chodí za tebou (což taky udělal viz. video které mám), a odhalovat mu netherity pomocí xraye, který jsi zastíral tím, že umíš s tím kompasem líp? Toto ti kamarád uvěřil a chodil za tebou. Navíc jak ses sám přiznal, xray jsi měl, tudíž žádost zamítám a věc považuji za uzavřenou. Pokud máš nějaké připomínky/námitky, můžeš mi je napsat.
-H0orse55cz
DC: mates43_ IG: konikovoo mail: h0orse55cz@minicraft.cz