Buildcreative • Minicraft.cz

JardikCZ
Sponzor

1 postů
0 reputace

IGN: JardikCZ
Od JardikCZ » přes 4 let

Dobrý den. 

5.1.2021 jsem dostavěl parkour mapu na build creativu. Poslal jsem vám údaje které jste chtěli vědět na email info@minicraft.cz a bylo mi řečeno že bude potřeba aktualizovat jeden ze dvou serveru parkour nebo buildcreative a že hned jak to bude možné tak parkour přidáte což bylo řečeno koncem ledna. 5.2 jsem se opět zeptal ky že bude ten update ta se prý kduli nějakým problémům musel odložit a. před nějakou dobou jsem zaznamenal update jelikož se začali přidávat mapy. myslím že už to je nějaká doba a celkem by  mě zajímalo kdy bude přidaná moje mapa. Ale to není hlavní důvod proč píšu. Hlavní důvod je že bych se chtěl zapojit do velikonočního eventu jenomže na buildcreativu mám puze jednu parcelu a nevím zda ji mohu použít. Rád bych začal stavět co nejdřive. 

Děkuji JardikCZ

saffers
Majitel

5693 postů
7898 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 4 let

Zdravím,

omlouvám se, na tvoji mapu jsem zapomněl. Brzy tedy bude přidána.

Parcelu si můžeš resetovat a začít na stavbě pro build event - mapa je zkopírovaná, takže ji tam již nemusíš mít.

E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 4 let

@JardikCZ Taktéž je v menu tlačítko na zakoupení další parcely přes tvůj aktuální limit. 1 stojí 3 000 coinů

Gejmron

Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."