Unban - Frulidko • Minicraft.cz

Frulidko
Hráč

3 postů
1 reputace

IGN: Frulidko
Od Frulidko » přes 4 let

Nick: Frulidko

Důvod: Kopal jsem okolo sebe (jako v Netheru, když se těží netherite) a našel jsem dia. Najednou mě to zabilo a dostal jsem ban.

Čas: 17:20 18.2. 2021

Typ banu: Dočasný (3 měsíce)

Chci unban, protože nevím o tom že bych měl x-ray nebo jiný hack.

Myslím si že ban není oprávněný, protože jsem neměl zádný hack ani nic podobného. Měl sem resku s dalšíma dvěma kamarádama a neměl jsem důvod hackovat protože sme tam hráli tří.

Důkaz: (nevím jestli je to dostačující důkaz) Byl jsem na discordu s tím kámošem, a o žádným x-ray jsme se tam nikdy nebavili (potvrdí i on).

Szyho27
Moderátor

247 postů
268 reputace

IGN: Szyho27
Od Szyho27 » přes 4 let

Zdravím,

tak by mě zajímalo, pokud cheaty nemáš, jak dokážeš tak přesně trefit za tím ložiskem diamantů, také to by mě zajímalo, jak můžeš vidět když nepokládáš žádné torčky či zdroje světla (Ano, jde z něj určitý efekt (viz Bublinky vycházející z hráče), ale ten se vůbec nepodobá Night Vision, jelikož ten je modře tmavý, ne hnědý jako na tom videu), ale to asi zůstane záhadou.

Teď seriozně, zde je důkaz ohledně cheatingu, myslím že to je dostatečný důkaz, byl tam semnou i ZK Moderátor který má důkaz také, pokud chce může se podělit. 

KrakenPVP
Hráč

3 postů
0 reputace

IGN: KrakenPVP
Od KrakenPVP » přes 4 let

Dobrý den,

ohledně tý Night Vision, tak oba dva používáme optifine a k tomu texture pack, který obsahuje night vision ale nemá to nic spojeného s xrayem. Jestli chcete, tak vám sám mohu zaslat ten texture pack.

Szyho27
Moderátor

247 postů
268 reputace

Od Szyho27 » přes 4 let

Zdravím,

děkuji za informaci, která ale vůbec nemění to, že se kopal přesně za ložisky diamantů.

KrakenPVP
Hráč

3 postů
0 reputace

Je tady nějaká šance nebo prostě něco co by se dalo dělat s tím banem? Fakt rád bych pokračoval ve hraní s kamarádem navíc na serveru, který je fakt pecka. 

iHqteKonikk_
Moderátor

119 postů
88 reputace

IGN: iHqteKonikk_
Od iHqteKonikk_ » přes 4 let
Zdravím, momentálně již nejsem u PC, ale důkaz mám taky, tak ho sem mohu zítra nahrát.. Nějakou chvíli jsem tě sledoval a tvé kopání bylo více než podezřelé... Z mé strany je BAN oprávněný. S pozdravem, Hoorse55cz

DC: mates43_                                                          IG: konikovoo                                     mail: h0orse55cz@minicraft.cz

KrakenPVP
Hráč

3 postů
0 reputace

A není třeba možnost mu prohledat počítač? Prostě potřebuju pro něj najít něco, abych s ním mohl v klidu hrát dál.

REC
Hráč

122 postů
200 reputace

IGN: Qwuark
Od REC » přes 4 let

Z videa jde dost vidět, že používá x-ray, takže podle mě jakýkoliv důkaž o tom, že necheatuje je neplatný. Takže pokud chceš s kamarádem tak moc hrát na tak super serveru, můžeš mu vyřídit aby nepoužíval x-ray, zahrajete si mnohem víc.

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 4 let

Ahoj,

Osobne len súhlasím s komentármi vyššie. Ak chcete spolu hrať, tak najprv napíš kamarátovi, že nech nepoužíva cheaty. Cheaterov na serveri nikto nechce.

Milenoškovo

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz

Szyho27
Moderátor

247 postů
268 reputace

Od Szyho27 » přes 4 let

Myslím si, že je vyřešeno, žádost zamítám a post zamykám.