IGN: Frulidko
Nick: Frulidko
Důvod: Kopal jsem okolo sebe (jako v Netheru, když se těží netherite) a našel jsem dia. Najednou mě to zabilo a dostal jsem ban.
Čas: 17:20 18.2. 2021
Typ banu: Dočasný (3 měsíce)
Chci unban, protože nevím o tom že bych měl x-ray nebo jiný hack.
Myslím si že ban není oprávněný, protože jsem neměl zádný hack ani nic podobného. Měl sem resku s dalšíma dvěma kamarádama a neměl jsem důvod hackovat protože sme tam hráli tří.
Důkaz: (nevím jestli je to dostačující důkaz) Byl jsem na discordu s tím kámošem, a o žádným x-ray jsme se tam nikdy nebavili (potvrdí i on).
IGN: Szyho27
Zdravím,
tak by mě zajímalo, pokud cheaty nemáš, jak dokážeš tak přesně trefit za tím ložiskem diamantů, také to by mě zajímalo, jak můžeš vidět když nepokládáš žádné torčky či zdroje světla (Ano, jde z něj určitý efekt (viz Bublinky vycházející z hráče), ale ten se vůbec nepodobá Night Vision, jelikož ten je modře tmavý, ne hnědý jako na tom videu), ale to asi zůstane záhadou.
Teď seriozně, zde je důkaz ohledně cheatingu, myslím že to je dostatečný důkaz, byl tam semnou i ZK Moderátor který má důkaz také, pokud chce může se podělit.
IGN: iHqteKonikk_
DC: mates43_ IG: konikovoo mail: h0orse55cz@minicraft.cz
IGN: MILENAJETETA
Ahoj,
Osobne len súhlasím s komentármi vyššie. Ak chcete spolu hrať, tak najprv napíš kamarátovi, že nech nepoužíva cheaty. Cheaterov na serveri nikto nechce.
Milenoškovo
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz