IGN: tomasklobas14
tomasklobas14
spawnovat
17,2 10:52
šafrány
docasni na 20dní
chci unfam protoze jsem nic spatneho neudelal poze jsem se snazi viresit problem se serverem kteri spadl a napsal jsem podobnou spravu puze 2x
tan wnm proc bich mnel mit ban na 20 dní kdiz jsem pomahal serveru a udelal dobri cin
protoze jsem pomahal serveru
zeptejste se strasidlo13 a dalsich hra co co hraji na techniku
ajoooooooo uz chapem nevedel jsem ze nemohu spavnovat whiteri v endu prosim dejte mi unban mi jsme pouze ziskavali ty whiter rous akorat to bilo zdlouhavi a navic se mi na muj ucetpripojil jeden kamos zadam o unban dekuji moc hezský zbitek dne
IGN: ImB0T
Zdar, nemusíš vytvárať 2x to isté vlákno. Takisto si to uprav podľa osnovy, ktorú nájdeš - https://www.minicraft.cz/forum/view_topic/?tid=7813
Legenda02 said:Zdar, nemusíš vytvárať 2x to isté vlákno. Takisto si to uprav podľa osnovy, ktorú nájdeš - https://www.minicraft.cz/forum/view_topic/?tid=7813
oooooookkkkkkka mam to tak uz udelane
IGN: saffers
Zdravím,
tvé odůvodnění banu se napříč žádostmi liší. Zde uvádíš, že jsi pouze psal nějakou zprávu, na mém profilu zase, že za to může tvůj kamarád na návštěvě. Každopádně i kdyby za to mohl zlomyslný bratranec, sestra, rodiče nebo domácí mazlíček, tak si za svůj účet zodpovídáš sám.
Ban máš za spawnování desítek witherů, kteří následně spawnovali tisíce svých hlav a za položení pár tisíc tnt v endu na Technic Survivalu.
a mohli biste mi to prosim skratiti nebo zrusit fak se za to omlouvam nevedel jsem to dekuji
IGN: GejmronCZ
Zdravíčko,
"1.1 Hraním na serveru akceptuješ níže uvedená pravidla. Neznalost pravidel, podmínek a ustanovení neomlouvá. "
Gejmron
Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)
Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."
ja vim ale toto udelal muj kamos co prisel k nam na navstevu ja znam pravidle toho se bat nemusis
IGN: NeoriginalniKari
IGN: MILENAJETETA
Ahoj,
Neviem síce kto dal ban, ale podľa všetkého hráč unban nedostane. Je to možné zamietnuť a zamknúť?
Milenoškovo
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz