Oneblock jobs • Minicraft.cz

NeoriginalniKari
Sponzor++

110 postů
56 reputace

IGN: NeoriginalniKari
Od NeoriginalniKari » přes 4 let
Přidat noční boost na oneblock nic jinyho k tomu nemám říct podle mě by to bylo dost dobrý ho přidat

testrgames
Admin

225 postů
349 reputace

IGN: testrgames
Od testrgames » přes 4 let

Zdravím,

Můj názor:

Dost dobrý akorát na to, aby jsi si vydělal ještě víc. Jiný důvod pro přidání nemáš.

Blbost přidávat dokud se neupraví jobs.

S pozdravem TestrGames

E-mail: testrgames@minicraft.cz 

Discord: lisak_

Sir_Stepan
Sponzor

250 postů
221 reputace

IGN: Sir_Stepan
Od Sir_Stepan » přes 4 let

Zdravím,

Mám podobný názor jako Testrgames...  Není potřeba přidávat další možnost vydělat si a ničit tím ekonomiku...

Přeji pěkný den

---

l~•~l V případě potřeby mě prosím kontaktujte pomocí E-mailu Sir_Stepan@minicraft.cz l~•~l

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 4 let

Ahoj,

Mám trošku inakší nápad. Čo keby mi sem napíšeš nejaký zoznam itemov, ktoré zlepšiť cenovo v shope? Kľudne sa môže jednať i o redstone hlúposti. Nápad spočíva v tom, aby v shope ostalo pár itemov, na ktorých si dokážeš zarobiť celkom slušný peniaz na danej časti, akurát by to fungovalo pre všetkých hráčov a nemalo by sa to nerfnúť.

Milenoškovo

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 4 let
Kari_cz said: Přidat noční boost na oneblock nic jinyho k tomu nemám říct podle mě by to bylo dost dobrý ho přidat

Ahoj, za mňa hlúposť. Už len to, že sa pridali jobs na oneblocku je totálna hlúposť. No o tom možno neskôr v zvlášť vlákne. Nesuhlasim. 

NeoriginalniKari
Sponzor++

110 postů
56 reputace

FUUHA tak jdeme na to

jen pro vysvetlení mám vysoky lvl jobu takze bloky budu vyznacovat nasobkem a nebudu davat presne ceny bloku kdyz se muzou kdykoliv zmenit

taky nechte stary job jen tam chci pridat nove veci

tak zacneme s nether blokama (snad na zadnej nezapomenu)

basalt 1x  polished basalt 1x netherack 0.5x glowstone 0.75x soul sand 1x soul soil 1x nether brick 1x nether brick fence 1x nether brick stairs 1x magma block 1x blackstone 1x polished blackstone 1x polished blackstone 1x polished blackstone bricks 1x weeping vines 0.25x twisting vines 0.25x chain 1x

ted cenne bloky

Iron block 1.25x gold block 1x emerald block 1x coal block 1.75x diamond block 2.5x netherite block 4x

redstone veci

redstone dust 0.1x redstone block 1x redstone torch 0.25x redstone repeater 0.5x redstone comparator 0.75x buttons (vsechny) 0,25x lever 0,25x pressure plates (i weighted) 0.5x tripwire hook 1x observer 1x daylight sensor 1x piston a sticky piston 1x note block 0.5x dispenzer 1x dropper 0.5x redstone lamps 0.75x

a kdyz jsme u toho muzu napsat i joby co jsem chtel originalne upravit

lovec

Ravager 4x piglin brute 1.25x hoglin 2x

hornik

přidat tam vsechny orecka a nwm jak je zhodnotit tak je tady jen vypisu

coal ore iron ore gold ore lapis ore redstone ore diamond ore (v netheru jak se tezi zlato) nether quartz ore acient debris

@milenajeteta

Gqbiik_
Hráč

20 postů
38 reputace

IGN: Gqbiik_
Od Gqbiik_ » přes 4 let
Ahoj, Kari čtu to jak po děcku, co vyšlo ze školky, ale zajímal by me nápad MILENOŠKA + Ty jobs co tam jsou, jsou ve stavu že nevím. Myslím si že by bylo super, aby servery nebyly totožné a každý server by měl jiný styl výdělku. Milena je v tomhle zkušený (můj názor) nechal bych to zkusit Milenu a když to hráčům nebude vyhovovat, není to podle mě problém to upravit, jsem pro oba.

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 4 let

Ahoj,

Tak skúsený ani nie, skorej skúšam rôzne taktiky. Jobs aj sú, aj nie sú dobré, je to téma na dosť hodín, čo tam zlepšiť, čo zase zhoršiť.

Neviem, skúsim spraviť cez víkend to, že na ob hodím napríklad zvon za nejakú trošku vyššiu cenu u zárobku a prípadne to cez týždeň upravím, alebo nechám.

S týmto ale potrebujem menší help od vás. Aká je taká super suma na Ob, ktorú dokážete zarobiť cez asi hodinku, pri ktorej ste radi, že máte zase viacej money? Je mi jasné, že vás nadchne hlavne 10M a viacej, ale tu píšem skorej o tom, či je pre vás 100k +- za hodinku aktívnej práce dostatok, alebo nie.

Toto je práve nápad, kde chcem, aby hráči mali nejaký zárobok, kde si budú vedieť ľahko získať peniaz. Možno tým zase pokazím ekonomiku, možno zlepším, ale kto vie, s chybami sa učíme.

Milenoškovo

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz

NeoriginalniKari
Sponzor++

110 postů
56 reputace

Ja teď jako dost tryhardim joby a je vidět že za 100h mám asi kolem 15-20 mil + a vypocital jsem si to a vydělávam kolem 370k za hodinu což mě vyhovuje ale dávám do minicraftu víc času než je zdrávo a hlavne se levli ty joby tak fakt nevím jak to udělat aby si hráči normalni co tam nejsou každý den vydělali v pohodě třeba buffnout Moby z mob trapky nevím je to složité tema

Gqbiik_
Hráč

20 postů
38 reputace

IGN: Gqbiik_
Od Gqbiik_ » přes 4 let

Zdravím,

ještě přidám .. Kari ty vyděláváš 370k za 1h dobře , ale jsi tam neustále .. dovolím si tě nazvat "nolifer" a co má dělat hráč který to bude hrát po prvé? Nebo se v tom jednoduše nebude orientovat?

Když si vzpomenu jak jsem před 1-2 rokama začal hrát Skyblock tak mi i týden trvalo vydělat něco přes 100k.Souhlasím s tebou v těch jobs , ale z mé zkušenosti si musíš vydělat i jinak než jobs , chápu že můžeš stavět farmy .. jenže na oneblocku toho moc nejde prodat pro "nováčky" takže bych zavedl něco lehkého a v solidním výdělku a v lehkém  sehnání .

Do jobs bych přidal blocky a u některých povýšil cenu jak zde píše Kari.