UnBan • Minicraft.cz

TH3L0M1S
Sponzor++

63 postů
18 reputace

IGN: TH3L0M1S
Od TH3L0M1S » přes 4 let
  1. TH3L0M1S
  2. Griefing
  3. 09.02.2021
  4. Szyho27
  5. Dočasný
  6. Neboť to byla pouze zlost z osobních důvodů ze strany @Clear
  7. Jak jsem psal, Clear na mě byl naštvaný z osobních důvodů

Jelikož jsme se z osobních důvodů s clearem neshodli, rozhodl se ze zlosti mě nahlásit. Za tento report se mi omluvil a žádá o stáhnutí žaloby, neboť mi tímto banem zařídil porušení dohody s @MILENAJETETA , což znamená, že mi bude udělen ban na 9 měsíců s IP. Žádám tímto o stáhnutí banu za griefing, neboť se proti tomu nahlašující odvolává a žádám též o navrácení dodržování dohody s adminen MILENAJETETA. Jako důkaz jsem Cleara požádal, aby se pod tuto žádost podepsal. Děkuji PS: žádám o to hlavně kvůli soutěži, která se bude 20.02.2021 na survivalu konat.

Varuj se ran, co se dlouho hojí. Miluj lidi, co za to stojí. Dosáhni v životě všeho, co chceš a žij tak, ať ničeho nelituješ.

Clear
Hráč

1 postů
1 reputace

IGN: Clear11
Od Clear » přes 4 let
Potvrzuji že se odvolávám proti tomuto reportů jelikož jsem nechtěl aby dostal ban tak dlouhý

Sir_Stepan
Sponzor

250 postů
221 reputace

IGN: Sir_Stepan
Od Sir_Stepan » přes 4 let

@Szyho27

l~•~l V případě potřeby mě prosím kontaktujte pomocí E-mailu Sir_Stepan@minicraft.cz l~•~l

TH3L0M1S
Sponzor++

63 postů
18 reputace

IGN: TH3L0M1S
Od TH3L0M1S » přes 4 let
Sir_Stepan said:

@Szyho27

Tys to opravil? neboť já v původní zprávě edit nevidím a nick je tam napsaný správně, ale na TSku jsi říkal, že to mám zle.

Varuj se ran, co se dlouho hojí. Miluj lidi, co za to stojí. Dosáhni v životě všeho, co chceš a žij tak, ať ničeho nelituješ.

Szyho27
Moderátor

247 postů
268 reputace

IGN: Szyho27
Od Szyho27 » přes 4 let

Zdravím, udělím tedy unban.

//EDIT: Jelikož máš momentálně ban od Sir_Stepan, vyřeším to s ním a až poté udělím UB, mám pár otázek, něco totiž nechápu.

Sir_Stepan
Sponzor

250 postů
221 reputace

IGN: Sir_Stepan
Od Sir_Stepan » přes 4 let

Zdravím @TH3L0M1S

Na tvůj nick jsem ti udělil UB... Předpokládám, že si již na takové chování dáš pozor a nebude se opakovat. V opačném případě již bude ban delší. 

Doporučuji projít si pravidla: https://www.minicraft.cz/forum/view_topic/?tid=587&msg=0

Pokud možno, napiš mi na sir_stepan@minicraft.cz (Potřebuji s tebou vyřěšit domluvu a jistá pravidla)

Přeji pěkný den

---

Sir_Stepan

l~•~l V případě potřeby mě prosím kontaktujte pomocí E-mailu Sir_Stepan@minicraft.cz l~•~l