žádost o unban • Minicraft.cz

mirek582
Hráč

4 postů
0 reputace

IGN: mirek582
Od mirek582 » přes 4 let

zdravím velice by mě zajímalo za co jsem dostal ban dostal jsem ho 8.2. od sir_stepan a je u toho napsano za obchazení banu (corngold) tento nick sice znám je mého kamaráda ale i kdyby on udělal neco ma co by měl dostat ban tak nevím proč jem ho dostal ja vzhledem k tomu že za poslední 2 dny jsem na serveru střavil cca 25 hodin tak mě to velice štve prosím o vysvětlení !!!!

iHqteKonikk_
Moderátor

119 postů
88 reputace

IGN: iHqteKonikk_
Od iHqteKonikk_ » přes 4 let
Zdravím, sepiš si prosím žádost dle osnovy.

DC: mates43_                                                          IG: konikovoo                                     mail: h0orse55cz@minicraft.cz

mirek582
Hráč

4 postů
0 reputace

Od mirek582 » přes 4 let

a že by jsi napsal kde to mám najít jasnovědec nejsem

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 4 let

@mirek582 doslova první vlákno v sekci o unban zde na fóru.

Gejmron

Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."

mirek582
Hráč

4 postů
0 reputace

Od mirek582 » přes 4 let

díky

Sir_Stepan
Sponzor

250 postů
221 reputace

IGN: Sir_Stepan
Od Sir_Stepan » přes 4 let

Zdravím, 

s žádostí se ani nemusíš obtěžovat. Na tvém 2. nicku CornGlod jsi byl zabanován za Cheating (X-ray). Minutu na to se na server připojil hráč mirek582, což se mi zdá více než-li podezřelé. 

Pokud si přeješ důkazy k banu na účtu CornGlod, napiš mi prosím na sir_stepan@minicraft.cz

l~•~l V případě potřeby mě prosím kontaktujte pomocí E-mailu Sir_Stepan@minicraft.cz l~•~l