Neoprávnený ban (CrowCante) • Minicraft.cz

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 4 let

Netreba ti 18cps na to, aby ten zvuk bol takýto. Vždy som sa riadil riadnými dôkazmy, preto som aj navrhol SS. Myslím, že tých 14cps stačí, aby ten zvuk bol taký, ako počuť na videu. Možno by k tomu mohol niečo Kaktusátor, on tieto klikania pozná až až :D. 

Szyho27
Moderátor

247 postů
268 reputace

IGN: Szyho27
Od Szyho27 » přes 4 let

Nechal bych vyjádřit další členy AT, který tomu rozumí.

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 4 let
Szyho27 said:

Nechal bych vyjádřit další členy AT, který tomu rozumí.

Len podotknem, že žiadne tvrdenie nie je nad jasným dôkazom zo SS.

Pekný deň
Adam 

Szyho27
Moderátor

247 postů
268 reputace

Od Szyho27 » přes 4 let
CROWCANTEIRL said:

Takže potom čo som si prečítal že sa držanie K počíta ako AC čo vlastne ani neviem čo je tak by som chcel povedat jednu vec nastavil som si cez windows Mousebutton1 na mousebutton3ä

takže left click na kolečko to som začal točit a moja myš je pokazená take ked točím tak mi to tuká tým pádom som vedel tak rýchlo tukat. Ked sa to počíta ako AC tak nič nehovorím ale 

prosím si o skrátenie banu z dôvodu toho že som nevedel že sa to nesmie použivat ten AC či čo to je ja to chápem to AC ako nejaký Spam left clicku.

Hráč sám říká, že přímo neklikal, ale přebindoval si klikání na kolečko myši, což netuším jestli se bere jako AC, ale na jeden způsob to není přímo klikání. Každopádně, mluvím teď na CrowCante, pokud o SS (Prohlídku PC) máš zájem, napiš mi do soukromých zpráv a dohodneme si datum.

REC
Hráč

122 postů
200 reputace

IGN: Qwuark
Od REC » přes 4 let

To s tím kolečkem může být pravda, ale taky si tím nejsem jistý, jelikož klikal docela dlouho, i tak ale u většiny programů co tohle umožňují je napsáno že to může být bráno jako autoclicker (úprava myši pro zvýhodnění hráče), za mě ban oprávněný.

Szyho27
Moderátor

247 postů
268 reputace

Od Szyho27 » přes 4 let

Souhlasím s REC, na to že by to bylo pomocí kolečka myši, je to moc dlouhý bez záseků, což je podezřelé.

iHqteKonikk_
Moderátor

119 postů
88 reputace

IGN: iHqteKonikk_
Od iHqteKonikk_ » přes 4 let

Zdravím, Za mě by se dalo uznat i to kolečkem myši pokračovat namísto kliknutí kliknout za nějaké zvýhodnění oproti ostatním hráčům, jak se zde zmínil i RE., Také se přikláním k tomu, že je BAN oprávněný.

-Hoorse55cz

DC: mates43_                                                          IG: konikovoo                                     mail: h0orse55cz@minicraft.cz

TomasC
Sponzor++

1199 postů
813 reputace

IGN: TomasC
Od TomasC » přes 4 let

Zdravím,

nevím o čem přesně tu diskutujete, ale hráč vám jasně napsal, že modifikoval myš, aby mu klikala sama ve vysokých cps. Tedy ikdyž to AC není, modifikaace myši je téže zakázaná. To si rovnou mohou hráči přidělat vibrační zařízení na myš a mít přes 500cps.

S pozdravem,
TC

Szyho27
Moderátor

247 postů
268 reputace

Od Szyho27 » přes 4 let

Zdravím, beru to jako vyřešené, zamykám.