IGN: Max9
Takže dostal som dvojmesačný ban od szyho27 myslím je to helper dostal som ten ban dna 4.2.2021 a bol neprávom ja ani neviem vlastne za čo bol popisok banu bol cheating chcem vediet
prečo som dostal ban.
CROWCANTEIRL said:Takže dostal som dvojmesačný ban od szyho27 myslím je to helper dostal som ten ban dna 4.2.2021 a bol neprávom ja ani neviem vlastne za čo bol popisok banu bol cheating chcem vediet
prečo som dostal ban. takže opíšem viac ten dej ako sa to stalo takže prišiel som na fc afkujem cca hodinu zrazu ma vystraší end game music ked zabijete draka
všetci spamuju chat idem tpa na szyha nejak spawnul draka a zabil ho a end game sound prišiel znova takže začali sme sa boxovat na parcele a po peknej minutke mi prišiel ban za cheating.
IGN: iHqteKonikk_
Zdravím, sepiš si prosím žádost dle Osnovy.
-Hoorse55cz
DC: mates43_ IG: konikovoo mail: h0orse55cz@minicraft.cz
IGN: Szyho27
Zdravím, na FC jsem testoval, jestli lze spawnout bez jakýkoliv práv ender draka. Bez oznámení předem jsem ho spawnul a následně zabil, což jak zde CrowCante píše, udělalo zvuk "endgame" přes celý creative, hráčům jsem se následně omluvil, vyzkoušel ještě jednou přítomnosti dalšího helpera, účel testu je snad jasný, budu to nahlašovat samotnému majitelovi jakožto chybu, protože ender drak by neměl jít spawnout.
K tvému banu mám dokonce i video, nepřijde mi, že tohle je normální CPS, už jen podle zvuku weak hitů. Spíše mi přijde, že jsi si změnil nastavení ničení a útoku z myši na například písmeno K a následně ho držel, což způsobí, že klikáš neuvěřitelným způsobem, to je bráno také jako AC. Zároveň kdyby jsi dělal nějaký ten typ kliků, jako například Jitter Click, tak si nemyslím, že by jsi dokázal udržet pohled tak rovně na jednom bodu, ale myš by se ti trošku třepala. Můžou posoudit i ostatní z AT, za mě se ale o AC jedná. Pro zatim ti tedy ban zůstává. Pokud nebude mít nikdo nic proti, myšleno na členy AT, ban ti i nadále zůstane.
Takže potom čo som si prečítal že sa držanie K počíta ako AC čo vlastne ani neviem čo je tak by som chcel povedat jednu vec nastavil som si cez windows Mousebutton1 na mousebutton3ä
takže left click na kolečko to som začal točit a moja myš je pokazená take ked točím tak mi to tuká tým pádom som vedel tak rýchlo tukat. Ked sa to počíta ako AC tak nič nehovorím ale
prosím si o skrátenie banu z dôvodu toho že som nevedel že sa to nesmie použivat ten AC či čo to je ja to chápem to AC ako nejaký Spam left clicku.
CROWCANTEIRL said:Takže potom čo som si prečítal že sa držanie K počíta ako AC čo vlastne ani neviem čo je tak by som chcel povedat jednu vec nastavil som si cez windows Mousebutton1 na mousebutton3ä
takže left click na kolečko to som začal točit a moja myš je pokazená take ked točím tak mi to tuká tým pádom som vedel tak rýchlo tukat. Ked sa to počíta ako AC tak nič nehovorím ale
prosím si o skrátenie banu z dôvodu toho že som nevedel že sa to nesmie použivat ten AC či čo to je ja to chápem to AC ako nejaký Spam left clicku.
Taktiež dôvod prečo by som chcel skrátit ban je že dalšie dve mesiace dokým môžem hrat z ludmi na fc sa mi nechce čakat. Bol by som rád keby sa ten ban skrátil na mesiac a premenil sa ako varovný ban do budúcna.
IGN: Sir_Stepan
Zdravím,
@CROWCANTEIRL doporučuji ti projít si pravidla.
1.1 Hraním na serveru akceptuješ níže uvedená pravidla. Neznalost pravidel, podmínek a ustanovení neomlouvá.
l~•~l V případě potřeby mě prosím kontaktujte pomocí E-mailu Sir_Stepan@minicraft.cz l~•~l
IGN: Szyho27
Zdravím, Legi máš pravdu že nemusí, proto jsem také předložil fakta, proč to podle mě AC je, cituji sám sebe "Zároveň kdyby jsi dělal nějaký ten typ kliků, jako například Jitter Click, tak si nemyslím, že by jsi dokázal udržet pohled tak rovně na jednom bodu, ale myš by se ti trošku třepala."