Dostal jsem ban za vydávání se za člena A-teamu adminem Ziky v době 7/8/2016 v 10:42. V tu dobu jsem ještě spal tak jak se asi mám vydávat za člena A-teamu.
Nechci se do toho **** ale me by zajimalo kde mas tu jistotu ze to byl prave on,mas nejaky sreen ?? Jinak bych to nevidel jako verohodny ban( nechci te schazovat ziky)
S pozdravem sponzor tomsem
Zdravím, vsecko si zítra prověřím, až budu na počítači.
Tomsen, přečti si pravidla, Admin není povinnen uchovat si nějaký důkaz u sebe, ale proč bych dával ban někomu co neudělal ? Zítra se na to podívám.
Zdravím, zajímat tě to může, ale já nejsem přeci povinnen sdělovat, jak postupuji při řešení problémů. Řeknu jen to, každý má postup a záleží taky o co se jedná, jestli o cheaty nebo o nějaký spam/reklama/nadavky.
Proč bych to měl sdělovat zrovna tobě ? Ja myslím, že o moji praci se nemusíš starat, není to tvůj ban, ale hráče, tak se do toho laskavě nepleť, hráč byl kontaktován. Nemusíš se me pořád ptat, jak jsem pokročil, nepotřebuji mít pořád někoho za prdelí, umím si poradit.
Je to muj kamos a nevydim zadny presny duvod za co byl ban udelen(ze si neco zahledl neznamena ze to musel byt zrovna on. Proto se staram a hlavne chci videt spravedlnost kdyz dostal ban za uplnou volovinu na tak dlouho oproti jinym a vaznejsim prohreskum ktere se resi napomenutim nebo mutem!