Lucky block skywars • Minicraft.cz

HalFoxCZ
Sponzor++

29 postů
8 reputace

IGN: HalFoxCZ
Od HalFoxCZ » přes 4 let

Také souhlasím, třeba já bych hrál prakticky jen ten lucky sky wars, případně zombies. Jinak hraju hodně na parkouru (farmím coiny :D) a na skypvp (kde ty coiny utrácím ). Ale mně bohatě stačí, že tam ta minihra bude :). A nebo udělat , že bude třeba aktivní polovina miniher, a po nějakým čase by se to otočilo, a byli by aktivní ty ostatní minihry + minihry, které by mněli teba 1. a 2. největší počet hráčů. A kdyžtak bych mohl dodělat svojí minihru, je to hra, ve který má každý pár šípů, luk, vypnutý fall damage a 0,5 hp. Cílem hry je zabít všechny ostatní. Klidně mohu předložit aktuální kód ke kontrole, že tam není nic, co by nějaké hráče zvýhodňovalo, jako třeba efekty navíc. Mohu to i upravit, že by to třeba nebylo na one shot, ale třeba i víc hp a různě po mapě loot chest, kde by byli extra itemy. at se někdo z at vyjádří . @saffer @MILENAJETETA @Sir_Stepan @100ry_ @TomasC @Szyho27

HalFoxCZ - just a furry MC player

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 4 let

Líbilo se mi to jak to bylo předtím, ale to co si zde začal přidávat @Livanec už jsou dle mého jen kraviny. Začínám se v tom ztrácet.

BTW doporučuji vlákno přejmenovat, jelikož jsme se posunuli do jiného levelu. Jo a taky nemusíš pokaždý označovat celej AT. Podívaj se na to až budou mít čas.

Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."

HalFoxCZ
Sponzor++

29 postů
8 reputace

IGN: HalFoxCZ
Od HalFoxCZ » přes 4 let

Ok, chápu. Jen jsem nevěděl, jestli mužu udělat noví vlákno, když ještě tohle není dořešený. Tohle mně napadlo, když jsem si četl dřívější komentáře, ten s tim, že by na serveru mohlybýt i mapy od hráčů. Ale jinak chápu, budu se snažit abych zbytečně nepsal kraviny. A co se týče toho nápadu, taky by mi bohatě stačil ten uplně první. Doufám, že to vyjde.

HalFoxCZ - just a furry MC player

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 4 let

Ještě mě napadla takováto drobotina.

Na lobby bych udělal vždy hlasování pomocí NPC nebo itemu, kde by se hlasovalo pro další minihru ze seznamu na další týden.

Nikdy by nebyla v seznamu ta stejná minihra, co je ten týden a ani ta, co byla týden předtím. Tím by se zajistilo, že by museli rotovat minimálně 3 minihry.

Seznam by vypadal zhruba jako hlasování o téma na BB. Samozřejmě ikony by odpovídali minihře. (klidně vytvořím návrh)

Gejmron

Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."