IGN: Qwuark
Náhodně bych to nedával, spíš bych vytvořil loop podle kterého by to jelo, taky by se mohl přidat něco jako kalendář (pokud pro to je slovo tak pardon), který bude ukazovat kdy bude jaká minihra.
příklad kdyby bylo třeba build battle, zombies a retro skywars
(v lore by mohl být datum - 25.1.-31.1. a tak)
Jinak ano, s nápadem souhlasím.
IGN: GejmronCZ
Pro začátek bych tam hodil Zombies, SkyWars, Build Battle, Sheep Warfare, The Bridge a možná i Murdera. Nějaké další minihry by se mohli dodělat. Třeba GunGame by bylo určitě rychle.
V menu bych pro tuto rotující minihru přiřadil asi název &e&lArcade, protože mne nic jiného nenapadá.
Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)
Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."
IGN: TobisMiner
Zdravím,
pořádně se tu nikdo z AT nevyjádřil, tak se na to vrhnu já. Prvotní nápad vlákna na Lucky Block Skywars se mi docela líbí a mohlo by to oživit server. K druhému nápadu -> ten se mi také líbí, ale možná bych ho trochu poupravil. Minihry by se neměnily každý týden, ale každou hru. Hráči by se připojili do arény, kde by se náhodně vybrala minihra. Co na to říkáte?
-Tobis
"Cesta bez překážek určitě nikam nevede"
IGN: AileXXX
Hoj,
ty zase chceš partygames, což by nebylo špatné, ale to by zase mohla být jedna z miniher. Hlavní pointa byla, že na serveru budou dostupné minihry co se moc nehrajou (bedwars atd.),
a že si je můžeš zahrát kdy chceš, takhle by se na určité minihry muselo čekat. S partygames taky souhlasím.
Ail
email > ailexxxcz@seznam.cz
IGN: ImB0T
TobisMiner said:Zdravím,
pořádně se tu nikdo z AT nevyjádřil, tak se na to vrhnu já. Prvotní nápad vlákna na Lucky Block Skywars se mi docela líbí a mohlo by to oživit server. K druhému nápadu -> ten se mi také líbí, ale možná bych ho trochu poupravil. Minihry by se neměnily každý týden, ale každou hru. Hráči by se připojili do arény, kde by se náhodně vybrala minihra. Co na to říkáte?
-Tobis
Ahoj, som rád, že sa ku tomu vyjadril konečne člen AT. Striedanie minihry každú hru mi nepríde ako dobrý nápad. Neviem, či by šlo urobiť úplne automatický systém nahadzovania všetkého, čo k tomu treba a mohlo by to byť trošku naročnejšie na vytvorenie takéhoto systemu. Ide mi skôr o to, tento nápad vôbec zrealizovať. Na fóre je stovka nápadov, ktoré vôbec nikto nerieši.
Inak, nemusí to byť každý týždeň, môže to byť napríklad denne, len to už by záležalo od Saffa alebo prípadne od systému, či by bol automatický alebo poloautomatícky, kde by do toho musel vždy majitel zasahovať. Bralo by to pomerne dosť času, preto som napísal týždenne.
Adam
IGN: GejmronCZ
Týden se mi zdá akorát na rotaci 1 minihry. Hráči si ji užíjí a pak přijde další.
Ehm...vedení? @saffers @RandomJmeno @TomasC
Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)
Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."
IGN: HalFoxCZ
No, ty party games asi nejsou špatnej nápad, ale spíš bych udělal fakt ty minihry jako jednotlivý, a udělal bych tam pak připojovaací cedulku, na který by se to náhodně vybralo. A vedle na každou minihru pak zvlášť cedulky na jednotlivé. ještě aby to realizoval někdo z AT : @saffers @RandomJmeno @TomasC @MILENAJETETA @100ry_ @matinotekkit @testrgames @Szyho27
HalFoxCZ - just a furry MC player
IGN: Sir_Stepan
Zdravím,
Abych se vyjádřil, původní myšlenka se mi docela líbí… Chtělo by to jisté úpravy, ale myslím, že by to mohlo docela fungovat.
Druhý návrh se mi také líbí, ale vidím něm pár problémů.
1, Měnit minihry každý týden je dle mého nesmysl, neboť se tím nic neovlivní a ani prakticky nemění. Spíš se mi líbil návrh udělat něco ve stylu PartyGames, ale mám obavy, že minihry jako murder, zombies, nebo skywars jsou až příliš dlouhé, aby byly použitelné.
2, Pokud by byla pouze tato možnost, mám obavy, že hráči, jejichž minihra není zrovna na řadě jednoduše půjdu na nějaký survival server. Musely by se tedy nechat i ostatní minihry funkční, čímž by se tato minihra stala nehranou.
l~•~l V případě potřeby mě prosím kontaktujte pomocí E-mailu Sir_Stepan@minicraft.cz l~•~l