Lucky block skywars • Minicraft.cz

REC
Hráč

122 postů
200 reputace

IGN: Qwuark
Od REC » přes 4 let

local je na single testování dostatečný, problém je když tam chceš připojit někoho, koho neznáš irl, to je lepší hosting (propouštění ostatních skrz firewall je největší blbost) jinak bych s nápadem souhlasil, můj jedinej problém je jestli to bude někdo hrát, sám můžeš vidět že třeba až 70% lidí je jen na skyblock, oneblock, fc a survu a pak jsou minihry jako build battle, zombies, bridge, sheep warfare, ... který jsou vše dobrý minihry ale je tam 0-5 lidí denně když tam není stream, to ale asi nikdo z nás moc nezmení. Pokud tohle ale projde a tahle minihra bude vytvořena, přeju hodně štěstí a úspěchu.

HalFoxCZ
Sponzor++

29 postů
8 reputace

IGN: HalFoxCZ
Od HalFoxCZ » přes 4 let

Ano, také vím, že na ostatních minihrách nikdo moc nehraje, a je to škoda, protože jsou to dobré minihry, ale podle mně se většinou novinky uchytí, aspoň na začátku, a pak tam stejně podle mně pár věrnejch hráčů zůstane, akorát se tam musí dělat updatety , jinak to omrzí, s tím souhlasím.

HalFoxCZ - just a furry MC player

TH3L0M1S
Sponzor++

63 postů
18 reputace

IGN: TH3L0M1S
Od TH3L0M1S » přes 4 let

Myslím, že SkyWars s lucky blockama by serveru rozhodně pomohlo. Já osobně tuto minihru miluji, ale přes 2 roky jsem ji nehrál. Hlasuji pro ANO

Varuj se ran, co se dlouho hojí. Miluj lidi, co za to stojí. Dosáhni v životě všeho, co chceš a žij tak, ať ničeho nelituješ.

Aile
Sponzor

92 postů
86 reputace

IGN: AileXXX
Od Aile » přes 4 let
Hoj, napadlo mě, co takhle vzít do kupy všechny takovéhle malé minihry, a udělat tomu společný lobby, třeba Minigames, tam by mohli být např bedwars, skywars a třeba i minihry co tu byli a odstranily se, např pubg nebo timv, na každou monihru vy byl rezervován 1 server, nebylo by to tak náročné a nebralo by to tolik serveru, (6 miniher by bylo min serveru než je teď na thebridge např.). Ail

email > ailexxxcz@seznam.cz

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 4 let

@AileXXX dovol abych tě vyvedl z omylu. Každá minihra má 1 server a tím pádem by to byl stejný počet ne-li o 1  navíc kvůli zmíněnému lobby. Bylo by hezké mít podobné minihry u sebe, ale tohle ti vpodstatě nahrazuje globální menu. Sice to není tak efektní, ale zato účinější. Z technického pohledu to je kravina. Z toho druhého (vypadlo mi to slovo, mám okno jako prase a skleróza tomu zrovna nepomáhá) to zase bude vypadat hezky. Myslím, že o tomhle ani není třeba diskutovat. Je totiž naprosto jasné, která varianta tu bude (a je).

Gejmron

Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."

Aile
Sponzor

92 postů
86 reputace

Od Aile » přes 4 let
Jestli to dobře chápu, a každá minihra má 1 server, např u bridge je všech x map na stejném serveru, nebyl by tedy problém narvat různé minihry na 1 server.

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 4 let
AileXXX said: Jestli to dobře chápu, a každá minihra má 1 server, např u bridge je všech x map na stejném serveru, nebyl by tedy problém narvat různé minihry na 1 server.

Ahoj, záleží od typu minihry. TheBridge alebo BuildBattle je jeden server a viacero svetov na tom serveri, kde sú mapy. No pokiaľ pamät slúži, také ovečky sú zvlášť na serveri, preto je tých máp aj málo. Samozrejme to je aj komplikovanejšie a zrejme cenovo náročnejšie.

Saffers mal nápad, keď som za starých čias riešil tieto veci a to taký, že by sa urobil jeden server, v ktorom by sa týždenne menili vždy minihry. Robilo by sa to polo-automaticky, teda by s tým toľko práce nebolo. 
Napr: Server, kde sú teraz BuildBattle by bol do nedele BuildBattle, potom na týždeň by sa tam dal TNTRUN a takto by sa mohli striedať aj 5-10 minihier. Myslím si, že to nebol zlý nápad, no škoda, že sa to nezrealizovalo. Týmto by sa ukázalo, ktorá minihra hráčov baví a mohla by sa zvlášť pridať a vyradiť z toho zoznamu. 

Možno by mohol Saff zvážiť návrat tohto nápadu, kedže to vôbec nie je zlé. Samozrejme neviem, ako to má teraz s časom, kedže je skúškové obdobie.

Adam

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 4 let

S návratem onoho nápadu souhlasím. Nemuselo by to být zlé. A rovnou doporučuji to udělat tam, kde je Zombies :D Přece to je "hraná minihra".

Všechny takovéto minihry bych odstranil a narval je do toho.
Po vyzkoušení všech miniher bych analyzoval, co bylo hranné a co ne a podle toho upravil seznam. Případně bych přidal tu nejhranější minihru jako permanentní. (Dokud by byla hranná, pak by se opět zařadila do seznamu.) Rozhodně bych ale chtěl, aby se staty zálohovaly a ne, aby se to vždy vyresetovalo. Samozřejmě topky jak celkové, tak týdenní.

Myslím, že by v tomto kole našli místo minihry i typu GunGame, za kterou hráči stáli až dokonce.

Může se to měnit random nebo to přesně rozvrhnout. Pokud random, tak doporučuji stránku Wheel Decide.

Musím ještě zmínit určitě velké ušetření peněz a možnosti je využít někde jinde, kde to je potřeba. Taky méně práce najednou pro buildery určitě.

Myslím, že tohle stačí jako podpora nápadu, Gejmron

Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."

Aile
Sponzor

92 postů
86 reputace

Od Aile » přes 4 let
Plně souhlasím s tímto návrhem, mega nápad.

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 4 let

Už len, aby to niekto z tých troch developerov pr. @saffers zrealizoval:)