Xray mod • Minicraft.cz

FeluxCZE
Hráč

4 postů
0 reputace

IGN: FeluxCZE
Od FeluxCZE » přes 4 let

Dobrej, chci se ujistit proč sem dostal za xray žadnej xray nemám a chci unban jestli to tak vypadalo u vas tak se moc omlouvam ale nechatuju!

Nick:FeluxCZE

Ahoj Jsem Tom nebo Felux Jsem Yotuber mám přes 100 Odběratelu a přeju si abych byl slavnej,hodně hraju minecraft a cs:go 

Desting_
Sponzor

142 postů
93 reputace

IGN: Desting_
Od Desting_ » přes 4 let

Ahoj, uprav prosím svůj příspěvek dle osnovy, díky.

S pozdravem,

Desting_

v případě potřeby mě kontaktuj

Napiš mi email

ChocolateLPCP
Builder

134 postů
110 reputace

IGN: ChocolateLPCP
Od ChocolateLPCP » přes 4 let

Zdravím, s osnovou se neobtěžuj, když tedy 'nemáš' xray vysvětli mi toto https://youtu.be/hLM5uYgyBqY ráda se poučím jak mám takto hledat dia, kam kopneš tam máš dia.

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 4 let

Ahoj,

Ako sa zvykne hovoriť, hráč mal proste len šťastie v kopaní, prípadne za neho cheatoval jeho domáci mazlíček.

Milenoškovo

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz

FeluxCZE
Hráč

4 postů
0 reputace

Od FeluxCZE » přes 4 let

dekuju ze se me zastavate nemel jsem zadnej xray prosim dej te nam unban i mi mu kamosovi kterej za nic nemuze

Muj nick:FeluxCZE

Kamosovo nick:danieldo666 

Ahoj Jsem Tom nebo Felux Jsem Yotuber mám přes 100 Odběratelu a přeju si abych byl slavnej,hodně hraju minecraft a cs:go 

FeluxCZE
Hráč

4 postů
0 reputace

Od FeluxCZE » přes 4 let
ChocolateLPCP said:

Zdravím, s osnovou se neobtěžuj, když tedy 'nemáš' xray vysvětli mi toto https://youtu.be/hLM5uYgyBqY ráda se poučím jak mám takto hledat dia, kam kopneš tam máš dia.  crying

Prosim o unban fakt za nic nemuzu

ChocolateLPCP
Builder

134 postů
110 reputace

IGN: ChocolateLPCP
Od ChocolateLPCP » přes 4 let

Zdravím, unban ti nedám xray je u tebe jasný, kdyby si se přiznal hned napoprvé tak bych ti ho zkrátila ale za to lhaní máš smůlu.

Žádost zamítám a příspěvek zamítám.