UI serverového webu • Minicraft.cz

TH3L0M1S
Sponzor++

63 postů
18 reputace

IGN: TH3L0M1S
Od TH3L0M1S » přes 4 let

Zdravím. Již dlouhou dobu projíždím tento web. Často se ale ztrácím v odkazech. Zdají se mi tu "naplácané". Navrhuji vytvořit několik základních kategorií a do těchto kategorií rozumně rozdělit všechny odkazy.

Mým druhým návrhem je vyhledávací pole. Toto vyhledávací pole by mělo umožňovat vyhledávat uživatele, co jsou na tomto webu registrováni (stejně jako u některých známých sociálních sítí). Myslím, že nejsem jediný, kdo pro komunikaci s některými uživateli komunikuje formou tohoto webu.

A právě pro to je tu můj třetí návrh a to ten, aby si každý mohl dát pod svůj profil odkaz i na jiné komunikační platformy (Discord, adresa elektronické pošty)

Děkuji za možnost vyjádření návrhů. Doufám, že se alespoň značná část zamlouvá i vám. Díky

Varuj se ran, co se dlouho hojí. Miluj lidi, co za to stojí. Dosáhni v životě všeho, co chceš a žij tak, ať ničeho nelituješ.

olmikLP
Sponzor

142 postů
98 reputace

IGN: olmikLP
Od olmikLP » přes 4 let

Hezký den, 

Tvůj třetí nápad mi přijde zybtečný, vzhledem k tomu že si to můžeš dávat do podpisu, případně psát na profil.. 

Druhá nápad, vyhledávání už zde je, no nevím jestli tam máte přístup i vy, ale na adrese https://www.minicraft.cz/profile to lze vyhledat..

A první nápad mi též nepřijde, no já se zde vyznám i s věcmy pro At, čiže nevidím důvod proč to měnit.. 

Samozřejmě je to jen můj osobní názor, no ať se tedy k tomu vyjádří ještě @saffers 

S pozdravem olmík

S pozdravem a přáním hezkého dne, olmík.

E-mail -> olmikLP@minicraft.cz

Discord -> olmik#3104

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 4 let
olmikLP said:

A první nápad mi též nepřijde, no já se zde vyznám i s věcmy pro At, čiže nevidím důvod proč to měnit.. 

Ty si tu ale ako doma. Skús si teraz predstaviť hráča, ktorý príde prvý krat na fórum, a bude si chcieť nájsť nejaké info alebo bohvie čo. Tiež si myslím, že by bolo na čase fórum upratať pr. upraviť. Ono, dávno mala byť nová stránka, len nejako nie je :D. 

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 4 let

Nesouhlasím snad s žádným bodem.

1. To tu je se mi zdá docela dobře, stačí když hráč neni blbej a rozklikne si záložku "Další". Rozhodně se shodneme, že je X tisíc daleko horších webů. Mě se uspořádání líbí. Hlavně to neni přeplácaný a nejsou tu reklamy, což je fajn. (Teda ne že bych měl Adblock... :D)

2. Je to tu, ale nevyhledává to profily, nýbrž jen označení všude na fóru a  musí být přesně napsaný nick. Najde to veškeré zmínky, kde tento nick je. Mohlo by to vyhledávat i  ty profily, to je fakt.

3. V podstatě to tu je. Viz olmikův post.

Gejmron

Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 4 let

Ahoj,

Navrhovať to môžete, ale určite sa s tým teraz nebude moc robiť kvôli tomu, že je čas skúšiek, teda rozhodne na toto aktuálne není vhodná doba. Úprava webu určite príde, resp. upgrade, kde budú určite vyriešené i tieto základné otázky o tom, že je to tu nepriehľadné.

Milenoškovo

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz