IGN: 0_Fusion_0
1. 0_Fusion_0
2. cheating
3. 21.12-2020
4. MatinoTekkit
5. Dočastný IP
6. dalo by se říct, že survival hraji pár dní také i s kamarády často jsem hrál a hráli jsme PvP, jednoho dne mě zabil jeden hráč a nevrátil mi věci. no, tak já jsem si řekl no dobrá udělám si nové,, no už pak jsem ty věci měl nové a šel jsem do PvP areny, tam hacker úplně hned mě zabil KillAurou, já nechtěl přijít o věci, tak jsem zapl killauru taky, takže se moc omlouvám příště slibuji, že se to nestane. killauru jsem měl zaplou jen chvíli a ne v kuse, takže za takovou maličkost na 6 měsíců ban je hrozný. byl by možný, že by jste mi dali unban nebo zrácení banu, pod podmínkou, že by jste mě někdo načapal s killaurou nebo jiných chea
tem, tak by jste mi dali perma bez keců a debat? svého činnu a blbosti velmi lituji :-( a doufám že bychom se nějak domluvili :) opravdu mě to mrzí.
7. ano ban je oprávněný.
Lidé často myslí kolenem a ne mozkem, že by třeba zapojili mozkový sval bylo byl lepší ;)
A ještě proč jsem to zapl trochu jsem to podotkl, ale ještě znova maličkost: killauru jsem zapl, protože jsem něchtěl přijít o věci znova, a ještě mě k tomu na parcele okradl kamarád .-/
Prosím o unban.
Lidé často myslí kolenem a ne mozkem, že by třeba zapojili mozkový sval bylo byl lepší ;)
IGN: Gqbiik_
ahoj,
to neznamená že bol proti tobě "hacker" že zapneš také cheaty + to nemění to že v pc máš nepovolené clienty a že je zneužíváš na servru je hloupost , měl si hráče nahlasit pomocí /report, , myslím že když jsou u tebe cheaty že to nemění nic na tom , ale všiml jsem si že Admini davaj zkrácení banu ,když se přiznáš .. :D
@MatinoTekkit
já ho nemohl nahásit, však se do mě rozjel killaurou měl jsem možnost se leavnout ze serveru dostal bych ban jen na PvP na 30 min, což by mi nevadilo a nahlásit v lobby, ale to mě v dané situaci nenapadlo to mě napadlo až po banu :/
Navíc hack klient už jsem odinstaloval pro jistotu ;)
Zdravím, ještě admin, který mi udělil ban nedal žádnou odpověď,, přesto, že tu za dnešek byl online asi 3, tak nevím, co se děje.
s pozdravem Fusion