žádost o unban • Minicraft.cz

KoKaW
VIP

4 postů
1 reputace

IGN: KoKaW
Od KoKaW » přes 4 let

1. KoKaW

2.Zneuzivani multiacc k cheatingu

3.18:37 5.1.2021

4.ChocolateLPCP

5.Dočasný

6.Chci pokračovat v hraní na serveru.

7.Myslím si že ban není oprávněný, jelikož osobně nevlastním žádné jiné účty než učet KoKaW. Nikdy jsem v minecraftu necheatoval a ani nevim jak by šlo využít víc učtů k podvádění. Před obdržení banu se mně admin zeptal jestli neznám LeoPapraka. Tohoto hráče znám, jelikož je to můj mladší bratr. Toto jsem danému adminovi i odepsal. Následně jsem obdržel ban.

ChocolateLPCP
Builder

137 postů
113 reputace

IGN: ChocolateLPCP
Od ChocolateLPCP » přes 4 let

Zdravím, je zajímavé že jsi se připojil na surv hned po tom co LeoPapraka dostal ban a hned si šel k truhlám kde daný hráč měl natěžené věci. A pokud si neměl více nicků kdo je tedy KoKaV? Tvůj bratr už jednou ban měl za cheating, od majitele máme instrukce že pokud se toto bude opakovat máme IP nechat zabanovanou.

KoKaW
VIP

4 postů
1 reputace

Od KoKaW » přes 4 let

Zdravím, jsem rád že jste mi odepsal, máme aspoň prostor si tuto nemilou situaci objasnit : Hraju s nickem KoKaW tento hráč byl na serveru zabanovaný a jde mi o unban pro tohoto hráče ne pro LeoPapraka. Učet LeoPapraka nechte prosím zablokovaný a v žádném případě mu nedávejte unban, myslím že jednání tohoto hráče bylo skutečně nesprávné, jak jsem usoudil podle jeho reakce (rozvedu v dalším bodě). 
Celá situace se odehrála takto: Z vedlejšího pokoje ke mně přiběhl bráha a řekl až se rychle připojím na server. Po vepsání hesla jsem mu dal myšku a klávesnici. Nasledně on s mým účtem šel a zkontroloval ty bedny ( nevím co tam bylo ale podle jeho vcelku agresivní reakce to muselo mít poměrně velkou hodnotu). Odepsával ti taky on (že zná LeoPapraku) ale říkal jsem mu co má psát, takže určitě nelhal.

Teď se dostáváme k třetímu a taky poslednímu bodu  tvé zprávý tzv.Dřívější zabanovaní mého bratra. Proti tomuto bodu nic nemám, sám jsem tuto okolnost zmiňoval, když jsem psal email info@minicraft.cz kteří mě nakonec odkázali sem. Když jde o tuto věc nebylo by možné udělit hodně dlouhý ban na účet LeoPapraka, aby už nemohl hrát na tomto serveru a kazit mi hru? Děkuji za váš čas a pochopení, teda jestli jse došli až sem...

ChocolateLPCP
Builder

137 postů
113 reputace

Zdravím, takže zaprvé: v prvním příspěvku píšeš že ty sám si mi napsal že daného hráče znáš ve druhém zas že ti to psal tvůj bratr když jsi mu propůjčil účet a za druhé: vůbec si mi neodpověděl kdo je KoKaV

KoKaW
VIP

4 postů
1 reputace

Od KoKaW » přes 4 let

Takže taky zaprvé: Je totálně jedno koho prsty vyťukali písmenka na klávesnici, když slova pocházely z mé hlavy. A zadruhé nevím co tady pořád pleteš nějaký účet KoKaV. Žadný účet s takovým jménem nevlastním. Jednou jsem dostal ban za připojení za nickem známe osobnosti, možná že se tu jedná o tuhle věc. Někdo si prostě založil účet s podobným jménem a vydával se za mě. Tento problém jsem už jednou úspěšně vyřešil.(přiložil bych foto emailu, ale ani za nic nemůžu pochopit jak tu funguje přidávání obrázků), navíc si myslím, že máté přístup k IP adresám takže šlo skontrolovat odkuď byl ten učet založen.( To ale nevím jistě nejsem ajťák)

ChocolateLPCP
Builder

137 postů
113 reputace

Účet KoKaV je z tvé IP, nu nemám chuť to tady dále řešit, žádost zamítám protože od saffa má AT jasné instrukce okolo tvé rodinky.

KoKaW
VIP

4 postů
1 reputace

Od KoKaW » přes 4 let

Myslím že se podařilo tak tady je to foto.