IGN: olmikLP
Zdravím,
Teď mě napadlo, co kdyby jsme vytvořily plugin na náhodnou teleportaci v pekle? Jak je na survivalu /res rt, tak by bylo například /res rt nether, budu rád za vaše názory.
S pozdravem olmík
S pozdravem a přáním hezkého dne, olmík.
E-mail -> olmikLP@minicraft.cz
Discord -> olmik#3104
IGN: MILENAJETETA
Ahoj,
Taká možnosť tam už je, ale nie je verejná. Ak ale hráči chcú, tak to môžeme dať otestovať a ak s tým nebudú problémy, tak to možno spustiť do prevádzky. Inak, o tomto som už písal v tomto topicu.
Milenoškovo
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz
IGN: majlop_cz
Na /res rt v pekle jsem se ptal saffa říkal že kdy se nějaký hráč bez smrtlnosti někdo portnul a byl chvíli afk tak ho něco zabije nebo nějak tak ale myslím že saff s res rt nebude souhlasit a co se týče resek tak milena má dobrý nápad že by jsme nechaly hráče aby si převedli věci do survivalu.
Jsem 14 letý kluk který už 3roky hraje na minicraft. Máma mi zakazuje je pc a někdy se nemůžu ani najíst. Chceš se se mnou setká přijeď do tábora. Chceš se setkat s @randomjmeno pošli mu peníze. Nic víc nic míň najdeš mě aktivniho v těchto hodinách 13-20. Mám pc jen na 3 hodki tak si to musím uźít. Tak cc
IGN: MILENAJETETA
Ahoj,
Už sa mi nechce viacej krát písať ohľadom náhodného teleportu v pekle. Táto funkcia tam už je. Pokiaľ to chcete otestovať, tak tam pridám NPC, cez ktoré to bude portovať hráčov. Takže prosím, nepíšte sem už ohľadom náhodného teleportu, či ho spraviť, či je to dobrý nápad, či ho niekto zrealizuje, keďže už je vytvorený. Stačí len názor, či to chcete otestovať > ANO/NIE. Dúfam, že ďaľšía správa zase nebude o tom istom.. To už by som sa mohol aj so stenou rozprávať.
Milenoškovo
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz
IGN: majlop_cz
Nazdárek
chtěl by jsem se ktomu to témau vrátit. Pročítal jsem changelog a v jednou changelog je napsáno. Cituji : zvětšeny hranice v mapě Stavění a k němu přiřazenému netheru. Nevím jestli saf nečte forka jako je toto ale myslím ,že jsme se před nějakou dobou bavyli o tom že by jsme chtěli zmenšit resky v netheru když tak předem dík o vaše uvážení.
Jsem 14 letý kluk který už 3roky hraje na minicraft. Máma mi zakazuje je pc a někdy se nemůžu ani najíst. Chceš se se mnou setká přijeď do tábora. Chceš se setkat s @randomjmeno pošli mu peníze. Nic víc nic míň najdeš mě aktivniho v těchto hodinách 13-20. Mám pc jen na 3 hodki tak si to musím uźít. Tak cc
IGN: kingofking
Dovolil bych si sdělit svůj názor. Survival je typ hry, kde člověk má stavět a těžit. Je nesmysl v netheru zakázat residence, co když si bude někdo chtít udělat nether hrad? nebo nějaké panství.. U jiné hry bych to pochopil ale u survivalu je to hloupost. Co se týče residencí, tak bych osobně navrhoval, k vzhledem velkému počtu AT Členů, aby si udělali nějaký ten čas a prolétli nether, když najdou resku, ve které není žádná stavba a reska je opravdu velká. Narovinu si můžeme říct že tato res tam nemá co dělat a překáží. Residence má chránit stavby před jinými hráči. Co se týče těžby, od toho tu je pokuď dobře vím Těžební svět ve kterém resky nemají být a pravidelně se restartuje. Co se týče resek, klidně bych to udělal i na klasickém survivalu, když je někde ve světě reska a nemá využití, případně je tam už pěkně dlouho a hráč byl neaktivní třeba 365 dnů.. Většinou to bývá u nováčků, kteří si udělají res, a za týden končí.
IGN: GejmronCZ
@KingofKing tohle téma už je dávno vyřešené. Udělal se Nether Těžba a hotovo... snad bude i v brzké době End City Těžba.
Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)
Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."