IGN: iHqteSikii_
Ahojky, chtěl bych se zeptat jestli půjde koupit upgrade z VIP na Sponzora pomocí PSC (PaySafeCard). Celkem by mě to zajímalo a pokud by to šlo tak bych si hned ten upgrade koupil :), myslím si, že by to pomohlo i ostatním hráčům co by uvítali tento způsob platby. Slyšel jsem, že se 100 korunové PSC budou rušit a, že nejlevnější PSC bude 200 korunová a tak si myslím, že tento návrh není vůbec špatný, ale jen chci podotknout, že se jedná jen o můj návrh a vůbec to nemusíte dělat, skrátka je to jenom na Vás zda tuto platební metodu přidáte nebo ne. Já si říkám, že by to bylo fajn :).
Děkuji za případnou odpověď
- SikiCZ
//edit Siki: 200 korunová PSC už je :)
Discord: dqvidko
Instagram: sikinator.rawr
IGN: saffers
IGN: iHqteSikii_
Zdravím, mám pocit, že jsem to blbě pochopil, já bych chtěl zaplatit upgrade z VIP na Sponzora pomocí PaySafeCard, pochopil jsem to takto: mám jít do sekce Sponzor > platba PaySafeCard > herní nick: SikiCZ VIP upgrade > email: svůj email > PSC pin a tam mám napsat ty piny (200kč to má být, že jo, jestli ano, šlo by zaplatit dvěma stovkovýma paysafe kartama? protože 200 korunová PaySafeCard ještě není)
Pokud si to myslel malinko jinak, tak mi to prosím vysvětli, trošku jsem se do toho zamotal. Omlouvám se, že ruším a děkuji za odpověď. Promiň, že ti tykám, ale nevím jestli ti mám tykat nebo vykat.
- SikiCZ
//edit Siki: 200 korunová PSC už je :)
Discord: dqvidko
Instagram: sikinator.rawr