IGN: webkacz
Dobry den
Chtel bych zazadat o Unban na nick VER15. (Nejde se mu prihlasit na web minicraftu, tak za nej pisu ja) dostal ban za napomahani pri cheatu (xray) ale pritom se na daneho hrace s xrayem portnul a napsal do chatu: All /report no_nazdarXD. To bude vše
Děkuji
webkacz
IGN: olmikLP
Zdravím,
Pro řešení unbanu náleží povinnost členovi - @ChocolateLPCP , čiže vyčkej na jeho prošetření a verdikt.
A pro vyřešení problému s připojením zde se můžeme dotázat @saffers , zda by s tím něco nešlo dělat, popřípadě napiš zda to ukazuje nějakou chybu, či z jakého důvodu se nelze na webové stránky připojit.
Za mě osobně hráč dostal trest oprávněně, co já vím neoznámil hráče který používal nepovolené modifikované úpravy hry, správně jak mu náleží povinnost, čiže už jen za to mu trest náležitě patří, ovšem jak říkám hlavní slovo má banovací člen čiže vyčkej na něj.
olmík
S pozdravem a přáním hezkého dne, olmík.
E-mail -> olmikLP@minicraft.cz
Discord -> olmik#3104
IGN: ChocolateLPCP
Zdravím, žádný all /report no_nazdarXD jsem neviděla (je možné že to psal a nevšimla jsem si toho) také on měl sám nahlásit daného hráče toho jsem si taktéž nevšimla. Když jsem se portla na daného xrayera viděla jsem jak no_nazdarXD odkrývá diamond ore a VER15 je těží. Videjko pošlu zítra hned co se dostanu na počítač.
Zdravím, k počítači jsem se teď dostala tak tu máš videjko https://youtu.be/GCQamZxkTCM mno nevím jak ty ale mě to připadá jako pomáhání.
//Comment by olmik: za mě to je též napomáhání!//
IGN: webkacz
Dobry den, pote co jsem se podival na to videjko chapu proc jste si myslela ze VER15 napomahal pri cheatu. Pokud mi neverite tak se muzete zeptat hrace fericita a ten vam potvrdi ze VER15 psal o reportu hrace no_nazdarXD.
Dekuji
S pozdravem webkacz
Zdravím, report jsem v logu našla hodím mu tedy unban příště pokud bude někdo takto cheatovat pošli jen helpop a vůbec se k němu nepřibližuj.