IGN: gamr328cz
obcházení banu - tobisminer.
11-10-2020 v 15:20.
MILENAJETETA.
dočasný IP.
Nevím kdo je TobisMiner a rad bych si Zahral :)
Nevim kdo je Tobisminer.neznam ho a nevím proč jsem dostal ban po 2minutach připojení na server proto chcu UB.a když už bych mněl mít ban za HAcky protože jsem šel hackovat přiznavam...a na 100% mame rozdílné Ip adresy takže nevím proč jí napadlo mne hned zabanovat.
https://ctrlv.cz/RRjz
IGN: TobisMiner
Zdravím,
ban dal Milena na můj podnět. Zřejmě podle screenu používáš VPN. Proto by asi bylo nejlepší kdyby jsi si VPN vypl.
V žádosti se rovnou přiznáváš k cheatingu tudíž již není co řešit. Žádost zamítám
-Medvěd
"Cesta bez překážek určitě nikam nevede"
IGN: olmikLP
Zdravím,
Se zohledněním pravidla:
9.12 Pokud hráč využívá nějakou VPN síť, jeho IPv4 adresa je registrovaná mimo Česko a Slovensko nebo se připojuje přes jakýkoli proxy server, tak mu nemusí být zpřístupněno připojení i v případě, že se nedopustil žádného přestupku.
Kdy ty jsi se přestupku dopustil podle toho co jsem si zde přečetl, čiže bylo zakročeno v souladu s pravidly dle banovacího pořádku ve věci obcházení trestu správně, jak ti vylíčil již člen TobisMiner a žádost ti byla z jeho rozhodnutí zamítnuta, pro vyšší prozkoumání kontaktuj vedení serveru prostřednictvím emailu.
Vlákno z důvodu vyřešení zamykám, případně ji jej člen odemkne.
olmík
S pozdravem a přáním hezkého dne, olmík.
E-mail -> olmikLP@minicraft.cz
Discord -> olmik#3104