IGN: 0_Fusion_0
1. 0_Fusion_0
2. obcházení trestu
3. 19.12-2020 22:37
4. _deviii
5. dočastný IP ban.
6. chci se zas vrátit na server, protože mě to tam začalo bavit.
7. protože jednoho dne jsem našel nový server a kámoši ho taky znali, takže jsme si šli zahrát pak jsme to leavli a najednou pak, když jsem se tam chtěl dostat znovu mel jsem ban,, nechápal jsem proč a za co, takže jsem zjistil, že to byl zřejmě nějaký hacker :( takže pak jsem nevěděl, co žádné cheaty nebo nějaký podvod já nemám,, protože to mají lidi, co tu hru jen neumí hrát, což já nechci mít, protoýe vždy se to zjistí a potrestají tě, tak k čemu bych to měl, takýe cheaty nemám. A tím pádem pro mě ban dá se říct je nespradlevivý.
8. https://prnt.sc/w9487r
Lidé často myslí kolenem a ne mozkem, že by třeba zapojili mozkový sval bylo byl lepší ;)
Ahoj,
tak hneď prikladám DÔKAZ, kde sa nachádzaš Ty. Nemusím snaď ani vravieť, že s natiahnutým lukom sa NEDÁ HITOVAŤ. Najlepšie je to vidieť na 36. sekunde, kde som si za tvojím chrbtom vypol vanish. Dal som ti ban a o necelých 5 minút si tu bol zas za nick VoziTheGreat, tiež si cheatoval tak sme dali IP ban. No som zaskočený že nežiadaš o zrušenie banu, ktorý som ti udelil ja. Prišiel si tu so žiadosťou o Zrušenie banu, ktorý si dostal 2 dni pred udelenim mojími banmi. To musí znamenať, že cheatovať si musel už pred tým. Veľmi nečakane všetky učty cheatovali na minihre PvP s KillAurou. Tiež podotýkam, že na IP adresách je registrovaných 2 až 3 nicky, čiže je vylúčené že sa jedná o Zdieľanú IP adresu. Ja žiadosť zamietam.
Mato
je to divné vůbec jsem na žádném PvP nebyl byl jsem na parkouru a najednou jsem to vypl a pak jsem to zas zapl a byl tam ban atd. protože mi to napadl hacker.
Lidé často myslí kolenem a ne mozkem, že by třeba zapojili mozkový sval bylo byl lepší ;)
A jestli si ten hacker dělal další účty, tak to vůbec nevím netuším.
Pravidlo č1.10 "Každý je povinen používat dostatečně silné heslo. V případě ztráty jste za to zodpovědní pouze Vy." No predsa len, ak to bol naozaj hacker, tak čo si robil okolo 21:30. S najväčšiou pravdepodobnosťou si bol ešte na počítači, tak si si to musel všimnuť. No a keby si spal tak by si ten počitač vypol a nenechával ho zapnutý.
Mato
Tím pádem na tamtom videu, jak si poslal, tak si hacker nemůžeš lítat, ani vidět HP kolik, kdo má navíc, co jsem viděl KiledByPingvin má hacky viděl jsem kill auru a good mode, teda, takto to vidím já já nevím, ale on sám povídal, že má hacky jestli to je pravda nebo není to nevím ;/ ale každopádně já se v hackách nějak moc nevyznám nikdy jsem je neměl, ani nevím, jak se s tím zachází.
ten ban je na 6 měsíců, což je dost dlouho, takže to už se člověk nevrátí a ty z toho budeš mít průser, ale to nebudu říkat, jaký. je varianta, aby si ten průser neměl, že zkrátíš ban, že už bude na měsíc.
Áno, bohužiaľ AdminTeam má vo väčšine pripadoch udelené práva, ktoré nám ulahčuju prácu pre server, čiže Fly, Vanish apod. Ak niečo KiledByPingvin má, tak určite jednoho dňa sa na to tiež príde. GodMóda určite nemá, nakoľko sa dá do neho hitovať. Taktiež vravieť, že má cheaty môže, no to nie je dôkaz. Teraz sa ťa spýtam.. Videl si niečo na PC? Prave teraz keď si písal toto vlakno tak sa tu zaregistroval ghjghjghjj, je na tvojej IP, jeho nick v hre je EasyNoobBTW, a ty si tu so žiadosťou za obchadzanie banu tohto nicku. Čo mi teda k tomu povieš?
Mato
EasyNoobBTW je kámošův účet hrál párkrát na mé IP jinak na své. žádnou kill auru nemám, ani mít snad nechci,, takže nechápu proč mě neodbanujete?
A navíc KilledByPingvin to pěkně do toho hackera, který hrál na mém účtě tak KilledByPingvin to pěkně do něj šil dobře s kill aurou.