IGN: milujumatyska
-milujumatyska
-udajné obcházení banu
- 23.12. 0:35
- testrgames
-ban tam je proste napsano :d
- zřejmě protože jsem nic neudělal ? hráče z naší skupiny který hrál na tomto serveru zabanovali, ja jsem tam začal hrát místo něj, přes jiný učet :d
- ban není právem udělený jelikož jsem uplně jiná osoba můžu vám povolit skontrolovat ip
předem děkuji za odpověď
IGN: testrgames
Zdravím,
Tvé vyjadřování ve hře je úplně stejné jako u hráče milujufilduu.
Navíc oba účty jsou na stejné IP adrese.
S pozdravem TestrGames
E-mail: testrgames@minicraft.cz
Discord: lisak_
Prosim ? vyjadřování o něčem svědčí ?
tak jsou na stejne ip, vy nemáte bratra ? :)
IGN: Sir_Stepan
Zdravím,
tvůj kamarád mi napsal na serveru, že se nejedná o bratra a že jsi obcházel ban. Pokud bude třeba, mohu vložit i důkaz.
Myslím, že žádost je celkem zbytečná a je čas ji zamítnout, rozhodnout ale musí @testrgames
l~•~l V případě potřeby mě prosím kontaktujte pomocí E-mailu Sir_Stepan@minicraft.cz l~•~l
netreba mam v "míči" tenhle server uz, pokud tu je nekdo jako je testrgames da mi 1ban za nic druhy ban za obchazeni "šupleru" vam na to :dd jediny normalni tu byl a bude vzdycky Irie jinak se tu pulka lidi chova jako "čajovna", doufám že zvednete těch vašich 20iq na 60 aspoň a něco s tím uděláte, věnoval jsem do toho celkem dost hodin abych dostal ban :ddd autism confirmed
prvni ban za to ze mam x-ray podlozeny dukaz video kde jsem nasel 8x debris ale tech 40minut predtim ze jsem nenasel ani jeden :ddd "fiškusové" fakt neco s tim delejte rozdavat bany je fakt sranda verim tomu
//edit - Moderována vulgarita - Desting_
//Sir - jsem rád, že jsi se alespoň přiznal k obcházení. Zamítnutí je v tomto případě již jasné.
IGN: testrgames
Zdravím,
Sám jsi v minulém přispěvku psal že mi napíšeš na discord. To jsi doteď neudělal, tak tu nehraj divadlo.
Zamítám.
S pozdravem TestrGames
E-mail: testrgames@minicraft.cz
Discord: lisak_