Ban absolutně neprávém děkuji :) • Minicraft.cz

testrgames
Vedení AT

225 postů
349 reputace

IGN: testrgames
Od testrgames » přes 4 let

Zdravím,

napiš mi tedy něco k tomu na discord:

můj tag: Testrr#1111

S pozdravem TestrGames

E-mail: testrgames@minicraft.cz 

Discord: lisak_

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 4 let

Ahoj,

Ja pridám, že hráči, ktorí majú tu na fórku žiadosť o unban za xray, tak na 95% ho vždy majú. I hráč _separ_, ktorý namietal najviac, ako sa dalo, tak mi došla informácia, že to vzdal a k cheatingu sa priznal, no žiaľ neskoro.

Milenoškovo

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz

Honza79
Sponzor++

35 postů
1 reputace

IGN: Honza79
Od Honza79 » přes 4 let

Rec ty proč si hraješ furt na admina? :D Ty jako hráč by si neměl vubec co komentovat cizí příspěvky které se tě netýkají :D

Ať sem nepíšu jen ohledně hráče REC tak dle mého hráč dejmiunbanbracho nemá xray,protože neměl skoro žádný způsob jak zjistit že ho někdo spectuje.Tak proč by v tom případě vynechával nějaké debrisy.ale to video je celkem diskutabilné a jakože je tu pár možností jak zjistit kde se člen nachází nebo jestli tě sleduje,ale velice pochybuji o tom že daný hráč ty příkazy zná a jestli je vůbec používá.

Aile
Sponzor

92 postů
86 reputace

IGN: AileXXX
Od Aile » přes 4 let

@Honza79
1. Nenávažej se bezdůvodně do ostatních hráčů, hráč REC má na tomhle příspěvku stejné práva jako ty.
2. Ve hře není žádný příkaz, který by odhalil admina poblíž, vedení serveru má tohle určitě dost dobře pošéfené.
3. Vynechával debrisy, co nebyli v jeho úrovni, to jsis mohl povšimnout.
4. dejmiunbanbracho má doublepost. Proč jsi nenapsal třeba tohle? Nebo proč jsi nenapsal o Kari_cz že tu něco napsal? Proč jen REC? Nebo žeby tě REC naštval pravdivým příspěvkem na TVOJÍ unmute žádosti?
5. Za mě ban právem, kope jen na 1 úrovni a kope vše co vidí na té úrovni, je o 1 krok před, ale admini jsou o 2 kroky před, nechápu lidi co používaj xray, stačí kopat 1 hodinu a něco málo nakopeš, a když chceš používat xray, tak hrej single, tam ho máš přímo ve hře, nemusíš nic instalovat a nikdo ti nedá ban. ezpes

8.2.6 V žádosti o unban se může vyjadřovat pouze hráč, který ban získal, člen AT a člen vedení. Jiný hráč se může vyjádřit pouze v případě, že přidává nějaký důkaz potřebný k vyřešení žádosti.

8.2.1 Na fóru je přísně zakázáno psát 2 příspěvky v jednom vlákně za sebou. K přidání informací slouží možnost Upravit. 

email > ailexxxcz@seznam.cz

testrgames
Vedení AT

225 postů
349 reputace

IGN: testrgames
Od testrgames » přes 4 let

Zdravím,

Hráč, který si žádost podal mi může napsat na discord.

Zamykám.

S pozdravem TestrGames

E-mail: testrgames@minicraft.cz 

Discord: lisak_