Ban absolutně neprávém děkuji :) • Minicraft.cz

dejunbanbracho
Hráč

5 postů
0 reputace

IGN: milujufilduu
Od dejunbanbracho » přes 4 let

nějaký váš 20iq moderator se rozhodl mi dát ban neprávem, jsem velice rozhořčen, celkem se mi to nezdá že zamnou prileti nejakej random emil a napíše že mi dá ban z důvodu x-raye :) takže počítám s unbanem tomu klučinovi jsem nabízel jít na ds asi 3x a rekl ze ne :Dddd jste celkem známý server na cz/sk survival komunitě měli by jste se podle toho chovat :))) 
osnova
milujufilduu
x-ray
17.12. 21:41
testrgames
dočasný
bo nemám cheaty ne ? 
ban je neprávem protoze nemám cheaty ? :dddd
dodávám jsem schopný jít na ds stahnout si něco aby jste se mi koukli do pc :)

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 4 let

Ahoj,

V prípade, ak chceš niečo dosiahnúť, tak je vhodné chovať sa na úrovni. Nikto z AT tu s tebou "husy" ako sa hovorí nepásol, teda svoje nemiestne poznámky si nechaj pre kamarátov. Nakoľko v prípade xrayu stačí iba pár klikov na vymazanie dôkazov, tak preto sa bude skúmať dôkaz od banujúceho člena, kedy sa rozhodne, či si, prípadne nie si čistý. Ešte pripomínam, že zbytočné urážky tejto žiadosti o unban nepomôžu.

Milenoškovo

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz

dejunbanbracho
Hráč

5 postů
0 reputace

předem se omlouvám za vulgarismy apod, byl jsem v celku rozhořčen, nelíbilo se mi jednání daného moderátora :d není to přijemné pokud do toho dáte 50hodin svého života a dostanete ban neprávem

NeoriginalniKari
Sponzor++

110 postů
56 reputace

IGN: NeoriginalniKari
Od NeoriginalniKari » přes 4 let
Za 1 nedostaneš odpověď když se takhle budeš chovat a za 2 udělej to podle osnovy prosím pak ti na to někdo odpoví

REC
Hráč

122 postů
200 reputace

IGN: Qwuark
Od REC » přes 4 let
Takže, používáš neobvyklá slova, což vidím nejčastěji u žádostí kde hráč lže, člověk se tak snaží vypadat více dospěle a chytřeji, no, většinou to nevyjde. Pak, ponižování nebo urážení člověka po kom něco chceš taky většinou nepomáhá. A je tu hodně lidí s banem za X-ray, proč jen to děláte?

dejunbanbracho
Hráč

5 postů
0 reputace

Jelikož z toho mám celkem prdel používám neobvyklé slova,  jako na jednu stranu mě v celku štve že jsem dostal ban neprávem což tu dostalo hodne lidi za x-ray, kteří ho absolutně nemají, nevím proč to neřeší jako na jiných serverech, na jednu stranu respektuji nemají tolik času, na druhou stranu lidi to mrzí lidi odchází ze serveru, též mě mrzí že dostanu ban za x-ray z důvodu že jsem našel 4x derbis na random moment a to ze jsem hodinu predtim hledal a nenasel jsem ani 1 nikoho nezajima uz :d coz mi prijde tez vtipne :) dalo by se to resit prohlidkou pocitace, stazene soubory, mc mody, mc klienti, atd, jenze tenhle server to nedela tak nevim podle ceho posuzuji ze jim nejaky moderator napise "on ma x-ray" tak to znamená že má x-ray? sorry ale tohle mi příjde spíš vtipné :d

irie
Sponzor

112 postů
122 reputace

IGN: irie
Od irie » přes 4 let

Zravím,

počkaj prosím na vyjadrenie člena AT, ktorý ti ban udelil. Rada by som dodala, že na udelenie trestu a získanie dôkazov ťa daná osoba musela sledovať dlhšiu dobu a dôjsť k nevyvratnému presvedčeniu, že používaš nejakú formu x-rayu. Taktiež by som poprosila, aby sa k téme vyjadrovali len hráči, ktorých sa to nejakým spôsobom týka. 

S pozdravom, Irie

testrgames
Vedení AT

225 postů
349 reputace

IGN: testrgames
Od testrgames » přes 4 let

Zdravím, 

Zde je záznam.

Zajmavý je že pokaždé kopeš směrem k ores.

(na začátku je buglá postava, ale i tak je to tam vidět)

S pozdravem TestrGames

E-mail: testrgames@minicraft.cz 

Discord: lisak_

dejunbanbracho
Hráč

5 postů
0 reputace

video jsem viděl 3x iusím sám za sebe uznat ano vypadá to divně nebudu lhát, ale pokud se na to koukneš a zamyslíš se nad tím prosím proč bych  nechal ty ore zamnou ? změnil jsem směr v  1:15 z důvodu vytečení lávy nepříjde mi to vůbec nějak divné, kdyby jsi mě sledoval opravdu větší dobu všimneš si že takto jsem kopal uplně celou dobu okolo stran když jsem našel ore (debris) kopal jsem okolo toho jelikož se u 1 debrisu často nachází více, musím přiznat vypadá to fakt jako x-ray, ale též musím říct takhle kopu celou dobu 53h co mám na minicraftu mohl sis toho všimnou, nechal jsem za sebou hodně moc ore takže nevidím nikde nějaký velký problém

dejunbanbracho
Hráč

5 postů
0 reputace

ocenil bych se domluvit na čase atd, něco si povědět na discordu :)