Neoprávněný Ban, chci poprosit o unban • Minicraft.cz

TomasC
Sponzor++

1199 postů
813 reputace

IGN: TomasC
Od TomasC » přes 4 let

Tvrdit můžeš co chceš, k derbisu si kopal přímé cesty s jasnou znalostí jejich poloh. Náhodné kopání, že v oblastí 100x100 bloků vykopeš všechny jejich místa, si klidně tvrď, že je to díky náhodě, ale pravděpodobnost takového úspěchu je mizivá a až skoro nemožná. Kdo tě zhledal vinným je věc jednotlivých členů co hlasovali, tedy ne tyto věci nejsou možné zveřejnit.

Trest za cheating si dostal v této podobě, stejně tak není psáno že za cheaty dostaneš ban nebo za nevhodné slovo mute. Je psáno, že dostaneš trest. To jaký trest dostaneš, je už dáno Banovacím pořádkem do kterého nevidíte. Kvůli rozsáhlé problematice ohledně x-raye se věci ohledně využití toho cheatu zpřísnily různá opatření. Je možné samozřejmě podat ještě saffovi (majiteli) email na info@minicraft.cz, aby on posoudil situaci a případně tě unbanoval. Za mě a AT máš jasné cheaty, tedy z naší strany unban nečekej. S tím, že tohle tvrdíš a již na začátku se docela vymlouváš by bylo i na místě, tě nazvat notorickým lhářem, tedy takovým člověkem, co už své lži i uvěří.

REC
Hráč

122 postů
200 reputace

IGN: Qwuark
Od REC » přes 4 let
Nemůžeš říct že Forge je na stavění s WE, je možné že je mód na pomoc s WE, ale forge je client do kterého si hráč přidává módy. Navíc na Forge je nespočet X-ray módu.

Deleted_10846
Hráč

15 postů
0 reputace

IGN:
Od Deleted_10846 » přes 4 let

Omlouvám se ti napsal sem to špatně, mám forge abych mohl používat mod na WE v survivalu (jelikož sem si chtěl vzpomenout jak se používá WE, důvod jsem psal už na začátku vlákna.) viz. screenshot 

https://ctrlv.cz/xRyP

A toto mi asi někák nepomůže si myslím ale tady je náhodný screen který jsem našel je to 10 hodin před banem, a žádné cheaty nebo něco takového tam nemám...   přesné datum a čas 2020-12-11_02.27.13   neboli 11. 12. 2020 ve 2:27 ráno

rakvik
Hráč

136 postů
414 reputace

IGN: bodlacek
Od rakvik » přes 4 let
Zdar, nevím proč se tu řeší módy etc, na X-ray ti stačí stáhnout resource pack. Myslím si, že video je dostatečný důkaz a zbytečně se tu řeší uzavřené téma. _Bodlacek

Milujete dobré jídlo? Následujících pět měst je pro vás jako stvořených -  JenProCestovatele

"Food is love Food is life"