Neoprávněný Ban, chci poprosit o unban • Minicraft.cz

Deleted_10846
Hráč

15 postů
0 reputace

IGN:
Od Deleted_10846 » přes 4 let

Nemám důvod cheatovat když už jsem ban dostal ano bylo to za cheating omluvil jsem se v žadosti o ban, žádné cheaty opravdu nemám nepotřebuji dostat ban na něcěm do čeho sem vrazil peníze, opravdu prosíím o unban, byla no naprostá náhoda. Nevím co víc ještě říct jako, fakt nejsem 12 letý fagan co si zapne x-ray a jede, i po tom co dostal ban, po prvním banu jsem se poučil že to dělat nebudu tak proč bych to dělal. Fakt váš žádám o unban prosím.

1.  _ZennyX_
  2. Cheating
  3. 13:33 11. 12. 2020
  4. TomasC
  5. Dočasný
  6.  Unban chci dostat protože je to můj nejoblíbenější server, ano říct může každý ale fakt, strávil sem tam už pár hodin a nechtěl bych to jen tak zahodit, i to že sem do toho dal nějáké peníze je jeden důvod, je to pro mě i velkej zdroj zábavy.
  7.  Ban byl 100% neoprávněný, žádný cheat sem zaplí neměl, a netherite jsem našel fakt náhodou i já sam sem se divil. občas sem ze sasekával protože moje myšlenkové pochody jsou občas zvláštní a podívné, vím že jste vpoho týpek Tome, obšas i dojdu na váš stream např včera
  8. nevím jaký materiál bych měl doložit 

TomasC
Sponzor++

1199 postů
813 reputace

IGN: TomasC
Od TomasC » přes 4 let

Na nicku _ZennyX_ již máš 2x ban za cheating (x-ray). Náhodně najdeš pár bloků, ale ty ses zasekl a mířil jsi přímo k blokům Derbisu (několikrát). Vyšší šance je, že vyhraješ pomalu v loterii, než že najdeš několikrát po sobě derbis přímou uličkou. Dokonce i sám se tu snažíš vylíčit tvé "zasekávání" jako problém s tvými myšlenkovými pochody. Je dosti jasné, že ti o náhodu nešlo, Věděl jsi i o tom derbisu, co byl několik bloků nad tebou, či pod tebou.

Deleted_10846
Hráč

15 postů
0 reputace

IGN:

Ano momentálně mám 2 ten co jsi mi dal ty a ten který jsem dostal před 2 dny od olmikLP. a ano opravdu jsem to našel náhodně. opravdu. a je dosti možné že sem se zasekl z důvodu že sem se koukl občas na drazbu nebo sem si rozklikl chat jelikož sem vás chtěl něco poˇádat nebo sem si četl zprávy. a upřímně včera sem taky našel dost debrisu za malou chvíli nevím jak to.

Fakt nemám ani jeden důvod cheatovat, debris sem chtěl na to abych tradnul elytry které fakt v endu nenajdu i když mám map seed který ani nesedív s end mapou. Já nevím co víc říci prostě. Mileně jsem přísahal že když mě chytí jěště jednou tak že dostat IP ban tak fakt nemám důvod cheatovat. Moc prosím já sem fant necheatoval. Fakt bych si nědělal srandu z A team membera a nepřísahal mu, milena mě zná už delší dobu a jemu bych fakt nelhal. Dokonce sem se chtěl dostat i do AT, podrobněji do Builder teamu ale rozmyslel sem si to. Já nevíím fakt nevíím co ještě víc říct.. Jenom že fakt prosím.

Jó a omlouvám se za to jak sem napsal že se koukám na vaše streamy spletl sem si vás s Randomem... sad

TomasC
Sponzor++

1199 postů
813 reputace

Od TomasC » přes 4 let

Video pošlu ke konzultaci do Admin sekce, kde se vyjádří zbytek AT, pokud shledají že máš cheaty, ban ti zůstane i odebrané věci včetně peněz.

Deleted_10846
Hráč

15 postů
0 reputace

IGN:

Takže mi smažete všechno co je na jméno _ZennyX_ ?

TomasC
Sponzor++

1199 postů
813 reputace

Od TomasC » přes 4 let

Pokud se prokáže že ještě lžeš v žádosti o unban, tak ti to smažu úplně.

Deleted_10846
Hráč

15 postů
0 reputace

IGN:

Jak jako lžu? a jak to prokážete? já nevím jako co už říct, dejde mi ban a já si prostě koupím unban já už nečekám zázrak že by jsem dostal unban. 

A budu mít vůbec šanci na koupi unbanu ??

TomasC
Sponzor++

1199 postů
813 reputace

Od TomasC » přes 4 let

Však ban již máš. Ty nemáš jak to dokázat, ale každý člen AT si dělá video na usvědčení hráče, tedy i já mám nahrávku z tvého banu.

Deleted_10846
Hráč

15 postů
0 reputace

IGN:

Takže unban nedostanu? No bohužel nemám, po tomhle si budu dělat pokaždé videa prez GeForce abych se měl jak dokázat.

TomasC
Sponzor++

1199 postů
813 reputace

Od TomasC » přes 4 let

To ukáže vyjádření ostatních na video za které jsi dostal ban