IGN: WEIRY_
dobrý den dostal jsem ban neprávem kopal jsme v netheru a dostal jsme ban ano vypadalo to jako když mám xray ale já jsem šel a najednout netherite a potom jsem se začal kopat dolů a zase netherite a irie si asi myslel že mám xray předem děkuju a přeji hezký den :D
IGN: WEIRY_
dobrý den dostal jsem ban neprávem kopal jsme v netheru a dostal jsme ban ano vypadalo to jako když mám xray ale já jsem šel a najednout netherite a potom jsem se začal kopat dolů a zase netherite a irie si asi myslel že mám xray předem děkuju a přeji hezký den :D
IGN: olmikLP
Zdravím
Pozor na doublepost.. A k UB, o tom rozhoduje řešící člen -> @irie
Změnil jsem název na přehlednější, prosím o dodržování názvů vláken..
+ si sepiš žádost podle následující osnovy
Osnova:
S podzravem olmík
S pozdravem a přáním hezkého dne, olmík.
E-mail -> olmikLP@minicraft.cz
Discord -> olmik#3104
IGN: irie
Zdravím,
keby šlo o dva ancient debrisy (o ktorých hovoríš v tvojom príspevku), nepovedala by som ti na to ani slovo. Sledovala som ťa však niekoľko minút, kedy si spomínaný druh blocku našiel hneď niekoľko krát, a to za pomerne zaujímavých okolností. Celkom jednoznačne nešlo o náhodné kopanie a videl by to aj človek, ktorý s x-rayom nikdy nemal žiadne skúsenosti. Robiť takto presné chodby a nachádzať ancient debris každých pár blockov bez využitia cheatov nie je možné - o to horšie, ak sú tieto blocky na úplne iných úrovniach (čo bol aj tento prípad). Za mňa je teda ban oprávnený. Ak chceš vidieť dôkaz, daj mi na seba nejaký kontakt, ideálne mail, video ti pošlem.
S pozdravom, Irie
IGN: GejmronCZ
Pardon, že sem vstupuju, ale jen bych chtěl napomenout @WEIRY_, že psaní více příspěvků pod sebe (2 a víc) je zakázáno. Pro tohle stačí editnout stávající. Máš to hned vpravo nahoře v rohu u každé tvé zprávy. BTW spamováním fóra si nijak nepomůžeš, akorát si přihoršíš ;)
Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)
Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."