Ban neprávem • Minicraft.cz

Honza79
Sponzor++

35 postů
1 reputace

IGN: Honza79
Od Honza79 » přes 4 let
  1. Tvůj nick na serveru. - Honza79
  2. Důvod banu.- Opakované nevhodné vyjadřování do helpop
  3. Čas a datum banu. - dnes v 13:13
  4. Nick admina který ti udělil ban. - _Bodlacek
  5. Druh banu (Dočasný, Perma, Dočasný IP, Perma IP). Dočasný
  6. Uveď proč chceš unban. - Ban je neprávem,nenapsal jsem nic nevhodného.Hráč _Bodlacek má semnou nějaký problém protože vždy se cpe do věcí které se ho vubec netýkají.Abych začal uplně od začátku.Včera jsem dal report na členku AT irie a napsal jsem tam že netrestá hráče za nadávku v jiném jazyce.Řešil jsem to s MatinoTekkit který to semnou řešil uplně normálně a vyřešil jsem to s ním a najednou do toho začal strkat nos _Bodlacek který mi začal říkat ať AT zbytečně nepřidělávám schválně starosti,protože členi AT nemají čas řešit lidi co dělají bordel schválně.Tak v tom připadě by neměli mít čas i na Cheatery apd. ne? Taky dělají schválně bordel.No a najednou mi přiletěl ban za Zneužívání report systému.Nijak jsem ho nezneužíval.Normálně jsem report členku AT a členi AT nám říkají furt že máme brát členy AT jako normální hráče takže jsem ji reportnul jako normálního hráče.No a k dnešku.Řešil jsem v helpop systém banů a napsal jsem že to potřebuji řešit kvůli demenci člena AT a on mi řekl že se mám uklidnit ať to nedopadne jako včera a já jsem mu na to napsal jak jako včera nebo něco takového a najednou mi přistál ban : Ban za OPAKOVANÉ nevhodné vyjadřování do helpop.Slovo demence mi nepřijde nějak extra nevhodná.A jak jakože OPAKOVANÉ?Kdybych včera dostal ban za nevhodné vyjadřování se do helpop tak by to mohlo být OPAKOVANÉ nevhodné vyjadřování,ale já dostal za zneužívání reportu.Takže žádám o zrušení banu a o omluvu hráče _Bodlacek,ale pokud si hráč myslí že je ban právem tak ať mi ho upraví v banlistu.Vím že si o to hráč muže požádat.Snad jsem to napsal vše a omluvte moji gramatiku.Díky
  7. Proč si myslíš ze je nebo není ban oprávněný? Protože jsem nenapsal nic nevhodného. https://cs.wikipedia.org/wiki/Demence
  8. Důkazní materiál (Nepovinné). Vše pujde najít v logu.

rakvik
Hráč

136 postů
414 reputace

IGN: bodlacek
Od rakvik » přes 4 let

Zdravím,

Zkusím se k celé problematice vyjádřit včetně včerejšího konfliktu s AT. Včera jsi nazval členku AT „Petulinem“, a následně si se začal hádat, že členka AT nic nedělá etc. Řešilo to s tebou několik členů AT a já tě několikrát vyzýval, aby si toho nechal, protože jsi se jen začínal hádat a přidával členům AT práci. Dokonce sis stěžoval, že jsi nebyl potrestaný. Po třech varování jsem ti tedy dal ban. Ano, ban měl být s důvodem „Zneužívání helpopu“, ale i tak si myslím, že to nic nemění na dnešním trestu.

Dnes jsi nadále pokračoval s nevhodným chování. Argument na způsob, že demence je psychická porucha mi přijde trochu hloupý, ale také jsem ti nedal ban jen za toto slovíčko, ale za celkové chování v helpopu: CtrlV.cz | Nejrychlejší ScreenShot a PrintScreen online

I přes moje varování, aby to neskončilo jako včera jsi pokračoval.

Unban zamítám a vlákno zamykám, pokud by si měl připomínky na moje chování, tak si můžeš napsat stížnost na info@minicraft.cz.

S přáním pěkného dne

_Bodlacek

Milujete dobré jídlo? Následujících pět měst je pro vás jako stvořených -  JenProCestovatele

"Food is love Food is life"