IGN: kufir
Zdravím, už mě nebaví jak si EVENTER Vagiisek vymýšlí, už nějakou dobu si zaznamenávám výhry a je vidět že když vyhrají daní hráči tak dostávají podivně málo. od doby co se zrušily na skyblocku "Týdení soutěže" mi připadá jakoby si dělal co chce. Když se hráči ptají kolik je výhra --) neodpoví.
já osobně bych pochopil kdyby to mělo rozumné vysvětlení, ale nemá. Včera jsem vyhrál event za 100K a dostal 75K (protože byl zlehčený), dnes bylo bludiště a dal nám přibližné souřadnice cíle a dal výhru 100K (když to bylo zlehčené) + když já vyhrál bludiště dostal jsem 75K.
je to otravné + když se ptám má /ignore takže když se př. ptám (bude pvp zaplé?) (měníse něco) atd. tak nedostanu odpověď a poté kvůli tomu prohraji. chci aby se to vyřešilo!
Děkuji kufir
//edit olmík// Změna ve názvu vlákna.
IGN: olmikLP
Hezký den,
Já osobně jsem u Eventera nepochytil a nějak si ani nevšímal jeho zákroků na serveru, čiže já na to svůj názor mít nemohu..
Pokud má někdo podobné zkušenosti, nejlépe s důkazy, poprosím o předložení sem či do pm.
Děkuji, olmík
S pozdravem a přáním hezkého dne, olmík.
E-mail -> olmikLP@minicraft.cz
Discord -> olmik#3104
IGN: transporteeer_
Zdravím,
nejdříve se vyjádřím k těm výhrám. Bylo mi řečeno že není má povinnost oznamovat výhry, takže je neuvádím. Výhry dávám za každý event jiné, což musíš moc dobře vědět jelikož jsi na nich "pořád". Pokud event ulehčím, snížím výhru. Dělám to tak pořád. Ohledně dnešního bludiště, původní výhra byla 150K, napsal jsem přibližné souřadnice cíle a výhru snížil na 100K. Ohledně tvé včerejší nižší výhry mi psala i TruckGirl ve hře. Té jsem napsal jak to bylo a proč máš nižší výhru. Pokud ti to nepsala, tak to bylo z toho důvodu že bylo toto kolo zaplé pvp a hráče stačilo poshazovat do lávy a výhru jsi měl hned, narozdíl od ostatních kol kdy se hráči museli snažit o něco více aby nespadli. Tvé problémy už mě opravdu nebaví, co event to stěžování si z tvé strany. Vnímají to i hráči. To je jeden z důvodů proč na tebe mám ignore. Dále bych zde rád zmínil i mé chování k tobě. Chovám se k tobě tak, jak se chováš ty ke mně. V chatu musíš vidět že s žádným jiným hráčem než s tebou problémy nemám protože se chovají normálně. Kdybys to dělal stejně nemám problém ignore zrušit a bavit se s tebou normálně jako s ostatními. Ještě vidím že zde zmiňuješ týdenní soutěž, ta se zrušila hlavně kvůli tobě a stížnostem že "eventy dělám v době kdy nejsi na serveru nebo jsi afk." Chci tě jen informovat že se neřídím tím kdo je afk a kdo ne. Řídím se tím, kolik je na serveru v tu dobu online hráčů.
Prosím o vyjádření například @ChocolateLPCP, @testrgames, @Yomo či @LaSnejkQuiAnge kteří jsou na skyblocku skoro pořád a o tomto i něco ví.
Pokud něco nelze pochopit tak se omlouvám, ale na toto opravdu nemám už nervy ani náladu.
S pozdravem, Vago.
Pokud něco potřebuješ můžeš mi poslat soukromou zprávu zde na webu nebo email na neoriginalnivago@minicraft.cz
IGN: AileXXX
Hoj, nevidím důvod proč neuvadet výhry ještě před eventem, je to motivace, v práci taky víš kolik dostaneš. Na skyblocku nehraju takže se vyjádřuju jen k části eventů, nevidím důvod proč by měla být týdení liga pravidelně, nebo předem časově nastavená, prostě dojde eventer, vidí kolik je online, dá event. Nic víc to není, to že někdo je afk, to je každému jedno, eventer taky nemá čas čekat na afkujici hráče až dojdou, za mě další vlákno o ničem. K těm výhrám, když něco děláš, má to určitou hodnotu, třeba parkour má větší hodnotu než spleef, no a když ti to ještě ulehčí, tak proč nedat menší výhru? Nechávám otevřenou otázku kdyby někdo chtěl odpovědět :D Toť za mě, Ail.
//:E Upraveny nevhodné slova ~ Snejk
email > ailexxxcz@seznam.cz
IGN: snejciik
Zdravíčko,
jako je pravda, že každý event co dal Vagiisek, tak si hned kufir stěžoval a už bylo a je fakt únavné to řešit. Nevím, zde nejsem na ničí straně a ani se nemám skoro o ničem vyjadřovat, protože mi to přijde takové skoro zbytečné řešit. Ohledně toho, že jsi afk a on pořádá event apod. tak to bohužel nic neznamená. Protože to by si téměř skoro každý mohl s tím stěžovat, že přišel o event. Eventer přijde na server, mrkne kolik je hráčů online a spustí event, na tom asi nic špatně není nebo je? K těm výhrám, sám eventer si určuje výhru a při nějaké nápovědě či zlehčení je logické, že míra hodnoty výhry se zmenší. Ale je pravda, že by se ty výhry mohly oznamovat předem z důvodů té motivace, jak zde bylo zmíněno. (Čistě můj názor) A za tu dobu, co tak pobývám na SB, tak jsem nějak moc extra nějaké neshody s eventem neviděl atd. To asi bohužel jen ty kufire musíš hledat nějakou chybu. Ty eventy nejsou povinné, nemusíš na ně chodit, je na SB i další eventer, takže si můžeš vybrat, který ti vyhovuje. Tvrdíš, že nechodíš na eventy kvůli Vagiiskovi a i tak tam stále chodíš a nahlašuješ ho, že něco dělá špatně. Většinou vůbec jsem v tom nějak neviděl problém. Když se ti ty eventy nelíbí, tak logicky nebudu na ně chodit.
Nějaké screeny o těch eventech od kufira: https://ctrlv.cz/kGpI , https://ctrlv.cz/r4Yq , https://ctrlv.cz/co8A
Zde jak napsal, že na eventy nechodí kvůli určitému eventerovi: https://ctrlv.cz/FMEU
Nom, udělejte si na to názor jaký chcete. :D Jsou to jen útržky chatu.
~ Snejk
IGN: kufir
Zdravím.
Abych se vyjádřil:
za 1. neřeším afk a když nejsem online, ale načali jste to. př. pořádám event o 500 coinů na BC a hned jak odejdu tak on udělá event o 1000 coinu - když jsem se vrátil tak psal že tam neám co dělat že mám dělat event (zrušený kvůli nedostatku hráčů). několikrát jsem odešel třeba na 3-5 minut na jiný server a vrátil jsem se a jen čtu jak mi všichni píší že byl event / už to nedělá cením, ale jak sám říkal že bude dělat eventy jen když nejsem online.
za 2. výhry by se měli hlásit protože mi připadá jakoby dával výhry podle toho kdo vyhraje, souhlasím s tou motivací
za 3. ten screen je myšlenej tak že na ně nechodím kvuli tome že jsem neměl šanci ú dělal je většinou když jsem tam nebyl/ bod 1.
za 4. já bych se klidně taky bavil ale tvoje chování je až nevhodné.
za 5. druhý eventer má eventy bez problémů výhry jsou vždy 75K - vždy event vysvětlí a celkově je příjemnější, jenom poukazuji že by jsi mohl propracovat eventy
za 6. pokud jde o ty stížnosti --)protože jsi měl chyby v eventech, tak se nediv
za mě vše děkuji kufir
IGN: ChocolateLPCP
Zdravím, když jsem byla označena tak se taktéž vyjádřím.
Uplně souhlasím se Snejkem, je velice otravné toto pořád řešit, skoro každý den je nějaký report na Vagiiho. 3 dny zpět si napsal report a poté helpop že Vagii ti dal malou výhru za Sumo na to jsem ti odpověděla že výhra ti byla snížená kvůli campingu (na eventu jsem byla) na což si ty něco odpověděl (něco na ten způsob že si necampil či něco podobného, už nevím co, nemám tak dobrou paměť) to už jsem neměla náladu řešit a od té doby, když mohu, si ten event raději natočím protože toto řešit je už šílenost. Minulý týden to bylo zas že tě portnul (poté si tvrdil že podkopal) Vagii, přitom vůbec nebyl blízko tebe (zas jsem na eventu byla a sledovala ho) nikdo blízko tebe nebyl, ty si skočil do díry (ať už si měl lag či sis toho nevšiml nevím) co tam byla. Toto jsou takové dva malé příklady které jsem se snažila vyřešit.
Souhlasím s tím, že výhry by se mohli zmínit aby se trochu nalákali.
Snažím se mít názor nějako mezi ale je to dosti těžké.
Za mě asi vše, kdyby něco tak to dopíšu.
Chocolate
IGN: MILENAJETETA
Ahoj,
Na žiadosť jednej strany z topicu vlákno otváram, nakoľko vyriešenie nahlásenia sa tu nenachádza.
Milenoškovo
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz
IGN: transporteeer_
kufir said:Zdravím.
Abych se vyjádřil:
za 1. neřeším afk a když nejsem online, ale načali jste to. př. pořádám event o 500 coinů na BC a hned jak odejdu tak on udělá event o 1000 coinu - když jsem se vrátil tak psal že tam neám co dělat že mám dělat event (zrušený kvůli nedostatku hráčů). několikrát jsem odešel třeba na 3-5 minut na jiný server a vrátil jsem se a jen čtu jak mi všichni píší že byl event / už to nedělá cením, ale jak sám říkal že bude dělat eventy jen když nejsem online.
za 2. výhry by se měli hlásit protože mi připadá jakoby dával výhry podle toho kdo vyhraje, souhlasím s tou motivací
za 3. ten screen je myšlenej tak že na ně nechodím kvuli tome že jsem neměl šanci ú dělal je většinou když jsem tam nebyl/ bod 1.
za 4. já bych se klidně taky bavil ale tvoje chování je až nevhodné.
za 5. druhý eventer má eventy bez problémů výhry jsou vždy 75K - vždy event vysvětlí a celkově je příjemnější, jenom poukazuji že by jsi mohl propracovat eventy
za 6. pokud jde o ty stížnosti --)protože jsi měl chyby v eventech, tak se nediv
za mě vše děkuji kufir
Ahoj, to jak jsem psal že eventy budu dělat pouze když nejsi na serveru byla sranda, uznávám, že možná i blbá sranda.
Výhry opravdu neurčuji podle toho kdo vyhraje daný event. Výhry mám už předem vymyšlené akorát je nevypisuji. Pro tvé uspokojení je začnu psát již na začátku eventu.
Ten screen zprávy opravdu nevypadá jako kdybys chtěl informovat o tom, že na ně nechodíš protože nejsi v danou chvíli online, no nebudu to tu řešit, pokud to tak bylo myšleno tak to vyznělo úplně jinak.
Mohu se zeptat, jaké konkrétně chyby jsem měl na evenech? Celkem by mě to totiž zajímalo. Jsi totiž jediný kdo na eventech nachází chyby.
S pozdravem, Vago.
Pokud něco potřebuješ můžeš mi poslat soukromou zprávu zde na webu nebo email na neoriginalnivago@minicraft.cz