žadost o unban (kterej asi nedostanu) • Minicraft.cz

NeoriginalniKari
Sponzor++

110 postů
56 reputace

IGN: NeoriginalniKari
Od NeoriginalniKari » přes 4 let

Tvůj nick na serveru. Kari_cz

Důvod banu.grief na survival serveru (tezebni svet)

Čas a datum banu. dneska (28.11) 11:51

Nick admina který ti udělil ban. MILENAJETETA

Druh banu (Dočasný, Perma, Dočasný IP, Perma IP). dočasny

Uveď proč chceš unban. protoze hraju na serveru a docela me to tam bavi chodim na randomovy streamy a uzivam si to

Proč si myslíš ze je nebo není ban oprávněný? ban je opravneny ale chci aspon skracení protoze cely unban urcite nedostanu udelal sem to ze sem dal v tezebnim svete spolecne s boxythekappa (lexinee tam byla taky ale jenom se koukala) byli jsme na discordu a boxy mi ukazal tezebni svet a videl jsem jak je to rozgriefovane a rikal mi ze na to dal report ale a-team s tim nic neudelal tak me napadlo ze tam pridam trochu sebe a dal sem lavu nahoru a leavnul sem a myslim ze sem sel na oneblock a boxy si s tim si moch delat co chce moch to zablokovat a nebo udelat dalsi lava cast napsal sem do helpopu milce vcera "milko mas rad lava casty" a to je vse podle je je ban uplne ferovy ale zadam si aspon o skracení dekuji ze si to a-team precte a kdyztak mi skrati unban :)

Důkazní materiál (Nepovinné). nemam

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 4 let

Ahoj,

Nakoľko sa jedná o grief spawnu, tak som dával najvyššiu dĺžku trestu. Unban zamietam u teba a taktiež aj u ostatných, ktorí si zažiadajú o unban.

Milenoškovo

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz