Žádost o unban - Norbika8 • Minicraft.cz

Norbika8
Hráč

3 postů
0 reputace

IGN: Norbika8
Od Norbika8 » přes 4 let

1. Norbika8

2. Obchádzanie banu

3. 24.11. 2020 o 20:11

4. TobisMiner

5. Dočasný

6. Minicraft je naozaj dobrý server, hrávam tu často je tu dobrá komunita ľudí a chcel by som si zahrať ešte.

7. Myslím si, že ban som dostal neprávom, pretože som bol v netheri a tažil som mal som velké šťastie na nerherite asi mi to nebudete verit a nechcem vám nejako tikat ale myslíte že by som hackoval keď mám SPONZORA?

8. Dôkaz nemam ale môžete sa opýtať mojích dvoch kamarátov s ktorímy som tam bol boli to: DanielGamesYT a Samu3lGam3s

a ešte by som sa chcel spýtať keby náhodou dostanem unban tak budem mať svoje veci?

ďakujem za pochopenie

REC
Hráč

122 postů
200 reputace

IGN: Qwuark
Od REC » přes 4 let

Máš ban za obcházení banu, ne za cheaty, to znamená že někdo kdo má ban byl na serveru pod stejnou IP adresou jako ty.

olmikLP
Sponzor

142 postů
98 reputace

IGN: olmikLP
Od olmikLP » přes 4 let

Hezký den,

@REC poprosím tě, aby jsi se nevyjadřoval k žádostem o zrušení trestu, mohou se k tomuto vyjadřovat pouze hráč kterých se žádost týká a AdminTeam, dodržuj to prosím.

A @Norbika8 na unban za obcházení trestu je již pozdě, samozdřejmě je možné že ipban je určet pro jiného hráče a došlo k omylu, ovšem vyčkej na odpověď na člena který ti trest udělil, tedy @TobisMiner

olmík

S pozdravem a přáním hezkého dne, olmík.

E-mail -> olmikLP@minicraft.cz

Discord -> olmik#3104

imperturbable
Hráč

342 postů
318 reputace

IGN: panic_exe
Od imperturbable » přes 4 let
olmikLP said:

Hezký den,

@REC poprosím tě, aby jsi se nevyjadřoval k žádostem o zrušení trestu, mohou se k tomuto vyjadřovat pouze hráč kterých se žádost týká a AdminTeam, dodržuj to prosím.

A @Norbika8 na unban za obcházení trestu je již pozdě, samozdřejmě je možné že ipban je určet pro jiného hráče a došlo k omylu, ovšem vyčkej na odpověď na člena který ti trest udělil, tedy @TobisMiner

olmík

Olmik, neprestudoval si si pravidla do podrobna. Preskocil si druhu cast pravidla, za ktoru si teraz hraca REC upozornil. Pokial hrac smeruje k urychleniu ziadosti dokazom (coz v jeho pripade moze byt dokaz, pretoze hrac sa prakticky priznal ze obchadza ban, pretoze napisal ze necheatuje (dobre je overit za ktory nick obchadzal a za aky dovod dostal ban, vdaka tomu sa to moze brat aj ako priznanie). Diky za pochopenie.

//E: Pokial by teda vedenie moc moc chcelo, v minulosti boli ziadosti o unban tiche a iba AT sa tam mohol vyjadrovat, tak by to bolo aj teraz keby nestali o vyjadrovanie hracov co sa tyka unbanov, ktore smeruju k urychleniu ziadosti

TobisMiner
Sponzor++

131 postů
71 reputace

IGN: TobisMiner
Od TobisMiner » přes 4 let

Zdravím,

vzhledem ke skutečnosti, že jsi si zakoupil UB jsem se ti rozhodl dát i UB na IP. Sebral jsem ti jenom vykopané Ancient debrisy takže nástroje by jsi mít měl. Koho by zajímal důkaz tak je zde.

Vyřešeno, Lock

-Medvěd

"Cesta bez překážek určitě nikam nevede"